Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tudok sokat aludni sajna, de legalább keveset.
Már fent vagy, vagy még le se feküdtél?
Ez reklám akar lenni?
Hy! Én majd iccaka... nem mintha bármelyik jobb lenne.
Pontosan! Tegnap semmit nem moderáltak, PS arcképes kép is fent volt félnapig, de tudjuk szabadságon voltak... Ez az SM... Ja és az MMM él!
Helló!
Mindjárt lehet menni gürizni. (mármint nekem)
Csak nem jo iranyba !!
Bezzeg ha vr46n nevvel raktal volna fel egy anyazos galeriat, meg meg is dicsertek volna, esetleg cikket irnak rola.
Akik a honlapot csinálják!
Az MMM miért nem fért el, poén kategóriába tettem! Nem bírjátok a szatirikus lapokat? ISIS?
Az ki az a gépház
Most a gépház is aktív bezzeg tegnap...
Jó napot szevasztok.
Szép nap ez a mai! Az eső ellenére!
Én,meg emelem a kalapom az SM előtt,hogy nagyon nagyot fordult velük a világ!
Innen is emelem kalapom annak a motorosnak, akit ebben a szakado esoben a blahanal lattam
Az autos, aki meg ezerrel hajt bele a pocsolyaba, amikor latja, hogy ott vagyok/vagyunk, annak meg az isten novessze sokaig a f.szat az anyjaba
Jó reggelt tisztelt Uraim! Még szerencse, hogy tegnap menni tudtam remek időben egy kört így ma nem morgok nagyon, hogy most esik , és fúj! De sokat nem reklamálhatunk, mert február van! De mindjárt itt a március! Bár szerintem inkább április mert az idő éppen olyan mint akkor szokásos, két nappal ezelőtt sütött a nap, és közben szemerkélt az eső!
Igen, még azt is hogy van motorom!
Reggelt mindenkinek.
Az eső szakad amivel még nem is lenne újan nagy baj de ez a rohadt víz vízszintesen esik hogy rohadna meg.
Reggelt! Ma nem a cabriozás napja lesz
Esernyő és zárt kabin elönyben
Legalább ezen a 7en sem kell tankolni a 2 kereküt
Na azota sem valaszoltal.Mi ertelme volt akkor az egesznek reszedrol?!
Te vagy a legjobb és mindent elhiszel
Fura mondat, olyan mintha... szóval érted.
Félsz?
"Bàr lehet téged is kölcsönkértek egy üvegben" ez jó volt