Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Re 5195146
3
Az lesz az.
"Bejelentés teszt"
Re 5195146
2
Valami jelentősös.
Az mit is jelent?
Re 5195146
Notification test
Nem ő vagyok, nekem tőle is jobb életem van.
Ja...akkor a kamiont várod csak leírom! Szerintem téged ismerünk, csak új köntöst vettél fel.
ha ő tényleg aza csávó akit belinkeltetek, kicsit irigylem, én is fotózgatnám azokat a sunákat egész nap
Tudom a választ, de sajnos sérti bizonyos emberek értékrendjét. Persze neki sem ír az SM, hogy "Ha nem fejezed be, el kell búcsúznunk egymástól" Az MMM a legnagyobb baj, ez van.
Ahogy mondod! Semmibe néző a tekintetem!
Bocs! A "fotós" csicskának szántam.
A tiltás a gyenge emberek privilégiuma! Engem az SM is tiltott, nem tudok a feltöltött cuccaihoz hozzászólni. Azért ez már valami, csak van hírem.
Te kit akarsz megtalálni ? eszed neked is annyi van amenyni látszik a profilképeden meg a kitöltött adatlapodon
Ez az! Végre nem csak szerény személyemet tisztelik meg ezzel.
Anyádat szedegesd az út szélén,rohadj már le végleg. Kibaszott köcsög ,igénytelen szarházi vagy.Remélem személyesen ismer valaki és megtalál.
Felesleges írnod, mert mostantól nem látom. Bár nem is érdekel! "akinek nem inge ne vegye magára! Akinek meg igen az öltözzön!!
Az semmit nem jelent! Kell egy cetli, amin rajta van a neved és azt teszed a motorra és úgy fotózod! Különben az nem a tied. Ezt sem tudom, hogy lehetsz ilyen buta!
Egyáltalán mi a garancia arra, hogy aki tesz fel egy képet, hogy azon tényleg ő van-e? Kéne ilyen fotógarancia mint a pillangóknál van.
Hát te öregségedre tök hülye lettél

Irritálóak az ilyen emberek, pattognak de ha kérdőrevonom akkor nem tud egy értelmes mondatot mondani, csak kislányosan elszalad
Töröltelek!
Te is kép nélküli vagy ergo rólad is azt gondolja, mint rólunk.
Te figyelj már, kavintont szeded ? Mi köze van a kettőnek egymáshoz? Ez egy internetes felület, honnan tudod hogy ki ül a másik oldalon ? Miért is kéne kitöltsem? Kötelező? Épkézláb érveket mondj ne ilyen semmitérőket.

És képzeld ott van a két volt motoromról galéria! Megnézheted nyugodtan.
Illetve tájékoztatlak hogy nem egy embernek álltam meg segíteni aki vészjelzővel állt az út szélén.
Ennyire telik tőlük!!