Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na akkor majd ezutan mielott elindulok motorozni, megnezem a csillagokat, nemam valahonnan egy meteor pont a fejemre esik.
Irónia Levi , irónia !
Tudsz sakkozni?
"úgy motorozok mintha mindenki rám vadászna :) " 43 éve motorozok, és ezt mindig szempont ként fogadtam el!! Mindig elgondolom mit lépne a másik , ha nem figyel, vagy pofátlan! Ugyanígy az is érvényes: "elsőbbségem akkor van ha megadják!!"
Ugy kozlekedem hogy figyelek a tobbi hulyere. De ekkora vbromsagot nem mondok hogy ugy motoroznek mintha mindenki ram vadaszna. Ez is ilyennagy motoros mondas, vicc.
Egy rohadt nagy közhely , de ránk hatványozottan igaz : Mindíg annak van elsőbbsége , akinek meg is adják ! Ezt mindíg fejben tartom !
Félni nem félek , akkor nem is terelném a ménest , inkább tartok egyes helyzetektől , pl. nem előzök kereszteződésbe , ha a kressz engedi is . Vagy több autóból álló sort nem egybe előzöm , mert mindíg van egy aki gyorsabnak gondolja magát mint a motor és ki vág a sorból , nulla sebesség külömbséggel előzni ! Vagy másik állatfajta , nem mondom milyen típusú autótulajdonos /propelleres / aki személyes kudarcként éli meg , hogy egy motor meg merte előzni , és mindent elkövet hogy a pozíciót újra visszanyerje . A kalapos szépkorú , és vasárnapi autókat szerintem meg ismered te is !
Nekem is már majdnem itt van minden, felnicsík, fém fékcső, fékolaj, fékbetét, gyertyák, főfékhenger, múltkor a bukógombát, rendszámtartót, égőket már beépítettem, hamarosan meg jön a Yoshi a főfékhengerhez passzoló kuplung karral. Aztán első körben ennyi, talán még egy GB racing deknivédőt kap. Ja meg persze egy teljes polírt
Ez még nem azt jelenti, hogy vki fél, csak szimplán odafigyel. Vagy te csak mész és nem figyeled a többi közlekedőt h épp ki nem akarja megadni az elsőbbséget?
Én a 7en már kirakom azt a sok lomot a motor elöl, hogy végre a közelébe kerülhesek.
Meg akkor már felrakom a felnicsikokat, amit Darage-tól vettem. Na neki nem semmi a 750es pálya gixije
Felsz motorozas kozben ?
Persze, nem lehet mindent kivédeni, te egy kis előrelátással sok mindent ki lehet. Autóval találkoztál? Akkor örülj neki, hogy a lefagyás lett a legnagyobb bajod :)
2 napja beröffentettem a gépet, már nagyon kezdenek elvonási tüneteim lenni. Csak még 1-2 dolog hiányzik, hogy összeálljanak az extrák az első körre, aztán majd nyáron jön a második
Szerintem ervenyesek. Nincs rajta datum, meg ilyesmi... a szine amugy szamit barmit is?
Ez tényleg így van : "úgy motorozok mintha mindenki rám vadászna :) " milyen igaz , én is így csinálom !
Én is azon az elven motorozok, hogy mindenkire úgy tekintek mintha csak rám vadászna.
Hát 1x nem jött be, dee szerencsére nem okozott nagy kárt...
Csak kis lelki sebet ejtett
Akkor fagytam le agyilag elöször lehet nem utoljára
Most került rá sor.
Persze, de a fogyatékosok (vagyis csak 1) csak a fikázási lehetőséget látják, aztán még tetézik a hazudozással. De hát akinek a fikázás az életcélja, annak elég szar az élete.
Azt elhiszem, nekem se tetszene, de szerencsére közúton még elkerültek a komolyabb szituk, úgy motorozok mintha mindenki rám vadászna :)
Nincs is! Kell valakinek a mail címem, mert mindjárt rendezem a sorsom és ha valaki elakar érni megadom:D
Inkább pályán történjen egy kis zakó, mint közúton , mikor majdnem felöklelnek...
Hát az nem teccet
Nekem mindig azt mondták, hogy motorral nincs távolság
Nem a fenét, főleg ha kitalálják, hogy vigyél már el 1-2 dolgot...
Jahh majd egy fél disznót felmálázok a motorra...

Vajon megijednének az autósok ha a pályán telibe kapnak egy vérszegény disznót?
Mikor eltaknyoltam, utána még maradt 3 db matricám, amit mondták, hogy a köv pályanapon felhasználhatok. Remélem erre az évre is érvényesek maradnak. Látod nekem egy menet is sok volt :D
Itt is törölték. Írtam privátot, ha van bennetek gerinc válaszoltok, ha nem leszarom.
Oda azért nem mentem mert nem fizették az utat és messze lakom.
Na mindegy, lehet nem sokáig vagyok már, szóval ne haragudj! Mindent poénnak szántam, ha valami mellé ment akkor bocs, én ezeket nem gondoltam soha komolyan.
Legalabb az ingyen hungaroring napokert csinalnad... annak lenne ertelme.
En legalabbis orulnek, hogyha valaki kifizetne a palyanapomat, bar a tavalyi utolso nyiltnapot elmosta az eso es 3 idei matricat kaptunk a "penzvissza" helyett, de az a harom menet az nagyon keves