Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy kérdés sisak alatt látod az arcát a motorosnak? Vagy ragasszak képet a hátuljára? Francba nem látja, pedig érdekelne a válasz, szerintme zsákutcához értünk.
A példát pedig sehogy sem értem, hogy jön a kép nélküli profil a stabil oldalfektetéshez.
Sajnos ők agyatlan szarháziak.
Pontosan, de pont az ilyenek nem veszik észre magukat, nekik ez gondolom kielégülést jelent, nincs otthon kivel beszélni, így marad egy nyilvános fórum...
Nem kell, nem fogsz a lőtéri sánta kutyának sem hiányozni!!
Nem szokásom arctalan személyeknek válaszolni, de most 1x neked: Amikor esetleg az út szélén kell, hogy stabil oldalfekvésbe tegyelek, akkor is menjek inkább tovább, mert Te semmit nem vállalsz!?
Miről is beszélek, nekem kivan töltve az adatlapom (több is ), képeim is vannak, szóval nem értem a problémát, de igazad van.
Majd minden reggel jövök ide, köszönök mindenkinek. Leírom, hogy fúj a szél, hüvős van és ma sem kell motorozni, illetve leírom hogy 1mm-t nőtt éjszaka a lábkörmöm, de csak a bal nagylábujjamon, na meg hogy egy jó 20 centis kábelt fektettem. Ez kell ide, ez egy üzenőfal hát ez érdekel mindenkit !!
Takarodj a kurva tetves kamionos anyádba! Ekkora mocsok szemétládát nem láttam még névtelen fórumon sem!
Teljesen egyetértek! Annyi, hogy én nem vagyok FB-n és nem ismernek a fórumról.
Az internetnek nincsenek hátrányai, tegyél ki csak mindent!
No meg rúgják a kavicsot?!
Képfétis... Még azt mondom elfogadható is lenne, de szőrős állatokról....
Ismernek páran a fórumról ,e nm titkolom ki vagyok. De egy ilyen oldalon minek osszam meg hogy ki vagyok? bárki láthatja. Facebookra sem posztolok szinte semmit, mert vannak hátrányai is az internetnek !
nem, és nem is überezek
1 mókázos 1 munkába járos 1 ot-s samara
Néha használni kő mindegyiket, a végén behiztiznek
Szégyelled? Na hagyjál a hülyeségeddel!!!
Szerinte igen, tisztelem a korát azért nem mondok rá semmit, de nem jól látja az öreg a dolgokat. Az ilyen bácsiknak nem való ilyen nyílt fórum, szerintem, egyszerűen nem érti, nincs tisztában a net veszélyeivel és lehetne még sorolni
Igazad is lehetne, de nem lenne jó vége, egy életet pedig kár elcseszni két ilyen ember miatt, ha nevezhetjük őket annak.
Ha kitöltöm attól majd jobb ember leszek ? hagyjál a hülyeségeddel :D
Taxivállalatod van??
Mit gondolsz miért nincsen kitöltve az adatlapjuk??
Értem én,de ha olyan vita alakul ki amire nem tudtok pontot tenni akkor nem az a megoldás,hogy egymás anyját szidjátok,meg a másik halálát kívánjátok, hanem találkozni kell élőben és lerendezni...
20 literrel nem foglalkozok, de 1x 42 1x 35 1x 30 liter aszongya 107 liter 1 nap
Kb 850ft sporoltam volna, amit elnasizhattam volna
Késik az a fránya....
Nem rohadnál már el?! Senki nem kíváncsi rád. Menj a napiszarra.
http://www.origo.hu/foto/multi...

No ilyen itthon nem valószínű!!
Jessz frakk!!