Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

amikor nem pinket tettem fel az is baj volt, mikor eltűntem az is, MINDEN BAJ.... mert magukkal van a legnagyobb baj, én innentől kezdve nem tudok mit tenni , ez az ő bajuk, oldják meg ( nyomják meg a tiltás gombot) ! Befejeztem mosmá' tényleg én is.
lakással mizu?
Vannak a motorosok , akik össze tartanak , segitik egymást , ismeretlenül is barátok. A többiek csak motor tulajdonosok.
Érden csak simán hideg van. Bár kinek mi a hideg.
jó reggelt, itt Pesten borult az idő.
Jó reggelt kívánok az Uraknak és Hölgyeknek ! Badacsonyban most "süt", és szélcsend van, valamit kever az időjárás !
Ne haragudj! Nem akartam ln sem ezt az egészet itt, csak beszélgettünk . Én is rosszul vagyok már ettől. Látod próbálunk vmit, de hiába! Egyeseknek az nem lenne jó, ha béke lenne.... Nem tudnák maguk hol kiélni. Úgy látszik.... nem kértem, hogy bármelyik is nyaljon, se semmi, csakhogy hagyjon békén!
Rohadt unalmas ez az egèsz, mint akár az, hogy a bajor meg adigó márka egy rakat fos. Komolyan kiutáljátok innèt az embert... Saját magatokat is mèrgezitek nem csak másokat.
az utolsó sor visz mindent: "Tehát rosszat ,csak rossz emberek tudnak kiváltani belőle." Mert próbálják mérgezni az embert a saját bennük lévő méreggel.
Na mindegy, én léptem motorozni, majd teszek fel róla albumot, legalább van mit szidnotok továbbra is meg pofázni róla! Én motorozom, ti rinyáltok.

Kavarjatok csak, de bizonyos állítások, meg szavak súllyal rendelkeznek, é mint mondtam ezek folyamatosan mennek lementésre a rendőrséghez már!

De nagyon könnyen én is csinálhatom ezt, ha ez itt a divat.
Na ez itt a gond, nem tudtok eltekinteni a múlttól, kicsit lehiggadni, hanem csak azért is csináljátok, a vér nem válik vízzé ...
Kedves Gáborunk,
vegyél a kezdve egy helyesírási szótárt, aztán tegyél az arcodra egy kiló uborkát, hátha szebb lesz a fejed.
most pofázz , nagyszájú!
nem túloz, ne bántsd! Neki is vannak tulajdonságai, pályázni akar ő is , ezért lett a gixer közösen.
Hát látom senki nem beszélt az éjjel a főnökkel. Bár szépen süt a nap amit értékelek. De csupán -2 fok van amit erősen keveslek egy motorozáshoz. Főleg a rommá kopott hátsó abroncsomnak keveslem igazán.
Hu baszki...... ez tényleg kemény. Ennyi költői tulzást:))
Tényleg ezért adtad el a motorod? J
Hát én nem tudom, de az az ember még nem született meg, akinek a kedvéért stilust és motort váltanék:)))) A gixxerrel meg kemény lehet 50-90 nel menni:) legalábbis kell hozzá alkar.
Legalább magadnak ne hazudj. Szárazon is alíg bírsz megállni.
"Miután közölte, h soha többet nem akar vele menni, lecseréltem a morort. " Eddig olvastam csak.
Csak nem ennek a fosott lila, gúnárnyakú, vizihulla képűnek vagy az ügyvédje? Szépöcsém..
Hát téged meg honnan a nádvágó kurva isten faszából szalajtottak édes jó gyermekem???
Nincs valakinek jó kontaktja odafent a nagyfőnöknél. Holnapra kérhetne nála jó időt mert tényleg nagyon mennék egy rövid karikát a Malaccal. Már igen komolyak az elvonási tüneteim. Én meg papír kutya vagyok ahhoz hogy 500 méteren már befagyjon minden testnyílásom. Léccike-léccike
Kedves butafejű cicafing!

Hirtelen golyókat is növesztettél? Nem tudom melyik csatornát nézed,de javaslom a váltást,mert sötétben tapogatózol.Használt gumi?troll?Kikérem magamnak. 70 kilós tini gyerek!

Ha,esetleg valamilyen oknál fogva szembe találkoznánk az utcán,akkor csókolommal köszönj a tini gyereknek!Te jó ég...
Nahát,itt van köztünk egy STAR,nem ám csak egy nagy betűs motoros,hanem egy igazi STAR!Ezt még emésztem egy kicsit,de gyorsan elszaladok egy éjjel-nappaliba,mert elfogyott a budipapír.