Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is Versenycica táborába tartozom . Nagyon kedvelem őt, és mindent amit csinál , amiben résztvesz. Jó magam is lelki terrornak tartom, ami öt körülveszi, negativ oldalról. Sokszor láttam, hogy a motoros tudását , közlekedési sebességét ócsároljátok. Motoroztam már vele néhányszor. Szerintem apróságokat , rutin dolgokat kellene fejlesztenie. Egyébként, a fizikum is sokat számit motorozásnál. Cicához a motorja nagyobb, mint reális lenne, de ö megküzd vele, mert ezt a motort szereti. A sebességröl annyit, hogy Cicának nagyon fontos a KRESZ szabájok betartása, ebbe, a sebesség is benne van. A sorok közötti sebességgel sem vagytok megelégedve. Ez legyen mindenkinek a saját elhatározása, h mennyit kockáztat. Ö félti a saját motorját, és nem szeretne, másnak sem kárt okozni. Miért olyan nagy baj ez? Volt szó a DL-es videóról is. Enyém volt a motor. Egyáltalán nem akart vele menni, mert nem ért le, a lába róla, csak amikor már dölt a motor, de akkor már nem birta el. Én eröltettem mégis, h próbálja ki. Miután közölte, h soha többet nem akar vele menni, lecseréltem a morort. Igy mostmár GSX-R-ünk van. Ezzel sokkal jobban ment elsöre is, és boldogabb volt, h ezzel a kategóriával mehet.Én és futár kollégáim, elismeréssel figyeljük motoros tevékenységét A motorszerelés is nagyon jólmegy neki. Miért ne fotozna le mindent, amit csinál. Csinos nő , a motorja is szép, ( irigykedve nézem, milyen tipp-topp a gép ) és sokan vannak, akiket inspirál, arra , hogy ők is megvalósitsák álmaikat. Elkezdjenek motorozni, stb stb.. Soha nem gondoltam volna, hogy, pink szint is szeretnék a motoromra fényezni, de annyira megtettszett, Cica fotóin, h muszáj lesz ezt a szint is rátenni. Segitem mindenben, amiben csak tudom, h fejlődjön , és minél kevesebb támadási felülete legyen ,azoknak, akik minden hülyeségbe belekötnek, csak hogy kritizálhassák. Ha olyan sok nagytudású motoros van itt, talán ök is inkább tudásukat adhatnák át , azoknak, akik szerintük nem tudnak motorozni. Az nagyon könnyű mikor röhögnek másokon. Ajánld fel, h segitesz neki!! lehet hogy segiteni ,nem olyan menő dolog !? Ha fikázol, meg gúnyolsz, akkor menő vagy a haverok elött? Az albumokon, pedig igazán nem nehéz átlépni, ha nem tetszik, sem a szine, sem a témája. Soha nem voltam rajongója semmi STAR-nak, sem hazai, sem külföldinek, de Cica képes volt ezt a dolgoz kiváltani belölem. Pedig soha nem szerettem, a hozzá hasonló kirivó embereket. Nem is ismertem senkit aki ilyen lenne. De őt ismerem, közelröl, és nagyon örülök h tényleg megismerhettem. Kritizáljátok, azt is hogy elragattatja magát, és durván szól vissza. Mert provokáljátok, utána meg ö az aki sokat enged meg magának. Velem szembe miért nem fordult elö még soha, hogy nem megfelelöen irt, vagy szolt volna? Mert ha a stilusa, nem megfeleő akkor az mindenkivel szemben ugyan olyan nak kellene lenie. Én ezt nem tapasztalom. Tehát rosszat ,csak rossz emerek tudnak kiváltani belöle.
Nem
Aszta........vérkomolyan?
Gondolom egy pillanatig sem zavar, hogy ezt a remeket megint Te írtad
Kiváló micsoda kristálytiszta logika és érvelés, bár másban lennél ennyire okos.
"de jó lenne épeszű módon kommunikálnál mert azzal magad járatod le."
Hát ha az épeszű módon kommunikálással magamat járatom le, akkor tényleg jobb ha nem teszem
Jó hogy vagy nekem és így felnyitottad a szemem
Ne kezdjétek!!! Mindenki más!
Lecsinálom hogy mit vagy kit veszel komolyan de jó lenne épeszű módon kommunikálnál mert azzal magad járatod le.
Az a baj, hogy annyira nem vagy képbe, akár a beszélgetés menetével, akár a latyakban motorozással, hogy az vicc és ez tény
A medve aranyos. Varom a kalandjait :D
Asszem írtad hogy jégen döntés vmi. Egyébként tavaly én voltam olyan állat hogy tenyleg döntöttem jegfolton is nyarival. :P sztem te is siman vagy ilyen őrült kategória . :P
Én csak azt veszem komolyan, amit komolyan kell venni. Ilyen a medve és a Zoli
kupec: akkor tényleg utána kellene nézned a wikiben hogy miről szól az értelmes beszélgetés. A gúnyolódás pl nincs benne.
A marhaságokról beugrott a múltkori írásod
Te is nehezen tudsz. És komolyan venni sem dolgokat. :S
Ki nem tud mire válaszolni?
Mi ilyen kemények vagyunk :D latyakmanók :D
Nem igazán tud másra kimenni.
Utána kéne néznem a Wikipédiában, hogy mit jelent a reális, logikus társalgás mert az, hogy felnőtt magát értelmesnek tartó ember egy mezei egyszerű kérdésre 3 kommenten keresztül sem tud válaszolni, sőt úgy csinál mintha ott sem lenne ... na hagyjuk
Milyen latyakban
Miben?
Igaza van. Latyak ide vagy oda
Persze-persze marhaságokat írok. Még szerencse, hogy Te latyakban is döntesz
De még most is artil megy a buli hogy feljön ide es pink szarok. Igaz! Tiltsa! Eltűnik!!! Ez csak rinya ( ami amott megy)
Láthatóan erre megy ki a dolog elszórakoztatják egymást.
Kupec: Ez marhaság, mert mindenkinek joga van képeket felrakni, de erre kekeckedni, gúnyolódni már nem.