Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Óriási, a szar napokban ez a fórum ad egy kis vidámságot... tisztára mint a Budapest TV régen.... javaslom legyen a topicok belül egy “Forró drót”
Jó lenne pihenni igen. :(
Meg az is furcsa hogy szidják de az osszes a legnezettebbek kozott van toplistan egy ora alatt max
Próbálj meg pihenni egy nagyot. Nem szeretném ha tóldeszítenéd magad és összeomolj. Nem tudom nálad hol ez a pont de a múltkori sem végződött jól.
Én egész héten
Meg Amikor tettem is vmit akkor sem volt viszont. Nem fogok idegen embereknek megfelelni. Akik ráadásul bántanak is . Ne lassak . Tiltsák. De nem ez a gond. Ok keresik igy is ugy is
Nekem csak most esett le. Mondjuk az kevert meg hogy a zaklatáshoz hasonlítottad. Az meg tudom milyen méreteket ölt. Volt már hogy este hívott hogy kb haljon egy hangot aki nem szidja. De amúgy már értem a hasonlatod. Bocsi de péntek esze van és agyilag nagyon le vagyok már fáradva.
Attila azert nem teljesen ugyanaz a kettő ami van. Mert akkor én is ugy csinálhatnék mindenkivel mint Ahogy ok . Akkor 1-1 lenne
Most tényleg vagy csak tetteted? Segítségként írtam, hogy a közösség elleni izgatás/amit írtam/ pont akkora baromság mint a zaklatás.
Tehát a kérdésem az, hogy mi a véleményed arról, hogy ha valaki leszarja mások "igényeit" de háborog ha a mások leszarják az ő "igényeit"?
Tobb van pozitív csak ők nem harcoskodnak. Röhögnek...
Pontosan. Mert az olyan jó. :)
Es admin is ezt mondja. Használd azert van. Azert dolgoztak vele!
Pedig többen megmondták milyen jó. Mintha nem is létezne. Ezért van tiltás. Csak az emberek lusták és keresik a bulit. Mert ez az életük ... Jelenleg.
Maguknak csinaljak! Ha nincs fent semmi akkor is!!!
Wikipédiát másoltam ki hirtelen. Sajnálom telefonnal elég szar így másolni. De ha jól értem ebben az esetben a lényeg az hogy a megnyilvánulások egy bizonyos kisebbség vagy közösség ellen irányuló gyűlöletet keltsenek. Ha jól értelmezem. De mond ha rosszul látom.
Ki? Itt nem olyan mint fb.
Mert jól esik nekik kekecelni. :)
Jo azert tiltva is vannak. Debitt nem olyan mint fb. Ez sz o bajuk. Nekik kellene megoldani hogy nem érdekli ne lássa.
És Ő miért nem blokkol nyafizás helyett?
Igen ez is igaz! De ugye ez az új buli óta lett igy. Hogy akkor szétszedem témakörökre. Elotte alkalmak volt. Volt hogy semmi nem volt. Volt rossszabb is mint amennyi most vagy ahogy van. Es tudjuk hogy én ilyen kis megosztó ember vagyok. Szeretek fotózni . Annyi szaron atmentem. Szeretem a zumit. Igen. O a minden tudjuk. Azt is hogy ami van albumok az 1% a gépemen levoekbol es mar válogatva teszem fel ezt is. Ugyanakkor sokan írnak is. Privátban is! Hogy jópofa stb. Ha nem lenne ra igeny... De van. Meg negatívan is. Mert ha nincs akkor kivanjak.könyörögnek kb érte. Felhozzak stb
Gergő! Tündér vagy, hogy ide másolsz értelmezéseket, de pont akkora baromság a közösség elleni izgatás, mint a zaklatás ebben az esetben. Viszont szomorúan látom, hogy a lényegi részén átléptél, mintha ott sem lenne. Nyilván az már nem fért bele a reális logikus társalgásba.
Én azért nem látom ilyen jónak a helyzetet. Azt elismerhetjük hogy a Cica megisztó egyéniség. És a csendben lappanghatnak még olyanok akiknek sok a pink. Mondjuk hogy ezek az emberek miért nem blpkkolják azt nem értem. Mi olyan nehéz ebben nem tudom.
tömeg nincs, van pár aki mínuszokat nyom, meg vagy három ember aki hangot is ad hogy unja, ennyi.