Miért ne? Volt rá nem egy példa hogy valakit azért rúgtak ki, amit a magánszférájában csinált, Szóval...Nem ártana visszafogni magad!
F.Levi említette az autistákat nem én! Gondok vannak az emlékező képeségeddel? Vagy épp egy verset írsz nekem szivi.
Most írhatnám én is, hogy Csak nem keverem senkinek a szüleit egy vitába, ez a gyengék eszköze, akik már nem tudnak mibe kapaszkodni és ez marad. Nem dohányzol, nem iszol, nem drogozol mégis komoly gondok vannak nálad. Nem tudjuk ez miért alakult ki, nem is érdekel, de veszélyes vagy a társadalom többi tagjára nézve, ugye fenyegetések, mocskolódások...
Ne keverjed a munkat a maganelettel.Bar neked maganeleted biztos nincs.Hazudni te szoktal,nem keveset.Amilyen buta vagy meg el is ismered az sriders video alatt.Majd azt talalod ki,hogy kolcson kerted egy masik ember profiljat..Ami durva,hogy magaddal beszelgettel akkor is.. Szerencsere teged nem engedtek emberekkel foglalkozni.Az a szomoru,hogy van meg olyan ember,aki hajlando foglalkozni (kezelni) egy olyan allatot,mint amilyen te vagy!Akarmennyire is faj neked az igazsag.En a te szuleidre lennek kivancsi, mit szolnak ahhoz,hogy hazudozol,masok baleseten nevetgelsz,vagy,hogy azt kivanod neki nyilvanosan,hogy megdogoljon!!!Te gunyolodtal az autizmussal!Majd gunyolodjal egy autista gyerek szuleivel,aztan azt kapod,amit megerdemelnel mar.Bar gondolom az otthoniak is szegyenkeznek miattad eleget!Egyedul csak oket sajnalom a te esetedben!Nehez lehet a kudarcot feldolgozniuk veled kapcsolatban!Ez nem tetovalas kerdese sajnos.Te vagy ra a pelda!
Te nem vagy ember, csak egy tetovált szalonna, ahogy mondták!
Betegségen nem gúnyolódtam, legalább ne hazudj, bár szokásod! Eredeti Yoshi, eladtam a ruhát stb.
Nem, de azért kíváncsi lennék a munkaadód mit szólna az itteni viselkedésedhez, vagy a szülök akiknek a gyerekével foglalkozol... Szégyen vagy! Nem hogy gyerekek közelébe, de még állatok közelébe sem engednélek.
Az is lehet, hogy nem eredeti, nálad ugye nem tudni!
Lehet sok South Parkot nézek és onnan ragad rám.
Oszi főszereplő volt az egyik MMM magazinban, szóval mellé ment ez is Gáborka. Nem rokonod a másik Pintér? Tudod a mindenki üljön át egy másik autóba... Csak mert hasonlóan gondolkoztok!
De legalább nem kölcsönben volt egy fotózás erejéig Szalay Kriszti!
37 évesen nem sok észt sikerült kölcsön kérned...
Ez a "ratyis" kifejezés is jól mutatja, hogy milyen a szókincsed.
Bár ez a kifejezés már maga langyos, bár nem meglepő, hisz te használod.
Másfelől pedig lőttél egy hatalmas öngólt ismét... A színét dicsérte, ami ugye sárga-fekete volt. A legjobb és egyetlen barátodnak Osztheimer Oszi Gábornak a Suzukija milyen színű is? Szerinted "ratyis" ! Ajaj Kriszti. Lesz még itt szidás Oszitól! Nem baj, majd készítesz róla is egy fotósorozatot! Biztos ad kölcsön hozzá fényképezőgépet is!
F.Levi említette az autistákat nem én! Gondok vannak az emlékező képeségeddel? Vagy épp egy verset írsz nekem szivi.
Most írhatnám én is, hogy Csak nem keverem senkinek a szüleit egy vitába, ez a gyengék eszköze, akik már nem tudnak mibe kapaszkodni és ez marad. Nem dohányzol, nem iszol, nem drogozol mégis komoly gondok vannak nálad. Nem tudjuk ez miért alakult ki, nem is érdekel, de veszélyes vagy a társadalom többi tagjára nézve, ugye fenyegetések, mocskolódások...
Betegségen nem gúnyolódtam, legalább ne hazudj, bár szokásod! Eredeti Yoshi, eladtam a ruhát stb.
Nem, de azért kíváncsi lennék a munkaadód mit szólna az itteni viselkedésedhez, vagy a szülök akiknek a gyerekével foglalkozol... Szégyen vagy! Nem hogy gyerekek közelébe, de még állatok közelébe sem engednélek.
Lehet sok South Parkot nézek és onnan ragad rám.
Oszi főszereplő volt az egyik MMM magazinban, szóval mellé ment ez is Gáborka. Nem rokonod a másik Pintér? Tudod a mindenki üljön át egy másik autóba... Csak mert hasonlóan gondolkoztok!
37 évesen nem sok észt sikerült kölcsön kérned...
Ez a "ratyis" kifejezés is jól mutatja, hogy milyen a szókincsed.
Bár ez a kifejezés már maga langyos, bár nem meglepő, hisz te használod.
Másfelől pedig lőttél egy hatalmas öngólt ismét... A színét dicsérte, ami ugye sárga-fekete volt. A legjobb és egyetlen barátodnak Osztheimer Oszi Gábornak a Suzukija milyen színű is? Szerinted "ratyis" ! Ajaj Kriszti. Lesz még itt szidás Oszitól! Nem baj, majd készítesz róla is egy fotósorozatot! Biztos ad kölcsön hozzá fényképezőgépet is!