Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most épp szarok! Teljesen jó a székletem!
6fok es esik, széliranyt nem tudok mert nem mentem meg ki a hazbol. A kormom szerintem nott, meg a hajam is
Adom! Ratyik! Majd mindjárt jön a védés, hogy ez nem guglis, meg megosztja az örömét blabla.
Vagyok!
Ennyi magamutogató retkes hímringyó mint ezen az oldalon már csak a facebookon meg a napiszaron van. Nyomik.
Es termeszetesen az idojarasjelentest
anális inkább
Ha nincs p....a jó az anál
Jó napot szevasztok! Itt veret a nap ezerrel egyenlőre.
Ha nincs ló, a szamár is jó!
Itt még egy pár percre ki is sütött, még az eget is látni lehetett pár foltban de aztán qrva gyorsan meggondolta magát, és most sok a felhő!
reggelt mindenkinek. Ünnepélyesen jelzem hogy jelenleg nem esik az eső

(Az adás-vétel csere-bere topikban van egy csokor ledes indexem ha netán kéne valakinek)
Helyette maradtal te.
Csöbörből vödörbe.
De jo hogy Clam nem irkal ide, most olvashatjuk ki milyen zenet es hogyan hallgat
ha már a koncerteknél tartunk:hét végén Kárpátia Balassagyarmaton.... szerintem ezen se sok cigány lesz....
Hat a hangos zenehez en biztos, hogy nem egy fesztivalt "igenyelnek", mert ha tre' a hangositas, akkor az egesz el van b.szva. Pl a sportcsarnokba soha az eletben nem fogok tobbet koncertre menni, mert ott peldaul gagyi az akusztika es a Slipknot hangositasa egyenlo volt az ertekelhetetlennel.
Szoval inkabb par jo hangfal, vagy egy minosegi fejhallgato
Ez igaz nekem ehhez kell a fesztivál azaz kellett. Mert ehhez én igényelek 10-15-25 KW-nyi hangtechnikát. Vagy többet
Az a baj a fülessel hogy olyan semmilyen
Hallod a zenét de nem érzed
Nekem nincs otthon semmilyen rendszerem. Mivel rajtam kívül senki sem szereti azt amit hallgatok ezért inkább van egy rohadt hosszú madzagon cafogó nagy fejhallgatóm. Jó erős a hangja és a fülem sem fáj tőle mert jó nagy. Azt bepasszírozom a laptopba aztán goooo. Olyankor se lát se hall.
Nekem azért rugdossa a hangnyomás a kanapét
Nemrég cseréltem le a 22es mélyet 25ösre hogy legalább 6ig tudjam tekerni az erősítőt
Lopd el az egyik erősítőt megint előjön a PARA HOGY ELKAPNAK VAGY SEM.
És senki nem tépi le otthon a hátad mögött a Tojitoji ajtaját
Nem nem. Az ottani zenében az a jó amikor úgy dübörög hogy ha ordítasz azt te magad sem hallod. Akkor az igazi amikor a 10.000-es sátorban nincs már több hely és még így lobogtatja a hangtechnika a sátor falát. Ezt otthon nehéz kivitelezni és a szomszédban lakó 90 éves nagy sem hiszem hogy túl sokáig bírná.

Amúgy lehet tényleg öregszem. Nem vagyok csak 26 de néha itt a Balaton partján kifejezetten öregnek érzem magam. Nincsenek már azok a parák mint régen. Pl.: Vajon kérik majd a személyit kifelé ? Mert ha igen akkor bukta. Pl ez a kérdés régóta nem foglalkoztat.