Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A szalonna legalább egy étel. A menyét pedig egy rágcsáló, bár volt, aki patkányként jellemzett téged Szalay Krisztián!
Ratyik, ezért érdekli mások kinézete őket. Plusz másban a szálkát magukban a gerendát sem. Ugye egyik sem egy adonisz.
Azért a jogosítvány és bármilyen hivatalos irat nem ugyanaz, mint egy nyilvános fórum, ami a beteg emberek melegágya. Engem nem érdekel, hogy van-e valakinek képe vagy nincs, semmit nem jelent, ez nem egy társkereső, esetleg pár ratyinak igen, de én nem arra használom.
Szóval ez nem a merem, nem merem, szégyellem vagy sem kérdéskör. Egyszerűen csak nem akarom feltenni a fejem a netre, itt elszomorítanék soakakt, hogy nincs is egy kép fent rólam a neten, tehát találni lehetetlen. Ráadásul fiktív s vagyok!
Veled én személy szerint ezt már letárgyaltam és világos, amit leírtál. Ennyi. Csak az olyanoknak, mint Krisztián, magyarázhatod.
Ő azt gondolja, hogy szégyellnem kellene azt, hogy nap, mint nap sérült gyerekeknek segítek. Vagy azt, hogy példát mutatok nekik. Azzal próbál bekóstolni, hogy szerinte égő az, hogy nem iszom alkoholt. Arról nem is beszélve, hogy folyton összekeveri a munkahelyi és a magánéleti dolgokat. Bár neki mindegy, hogy hol van, mindenhol a nulla szintet produkálja. Mások balesetén viccelődik, vagy éppen az autizmussal, mint betegséggel gúnyolódik...
Nem! Te egy tetovált szalonára hasonlítasz egyesek szerint!
amúgy semmi közöm hozzá,hogy miért kell1mást továbbra is basztatni.... meg hogy ki hogy néz ki? ki a faszt érdekel...a TV-ben szerepelnek olyan arcok,hogy nem is arc,hanem kudarc-és mégis celeb.
meg azt sem értem,miért szégyelli vagy nem meri valaki felvállalni magát? persze nem kötelező,de akkor ezzel az erővel a jogosítványba se kéne tenni fényképet,mert meglátja egy idegen rendőr....na mind1,nem 1formán gondolkodnak az emberek...bocs a kis eszmefuttatásért.
Írok neked én. Ha megkapod válaszolj és kiderül, hogy működik-e!
Lehet..ez az átka a sok személyiségednek te hulladék
Igen én vagyok a képen.
De még mindig nem egy menyétre hasonlítok, mint te...
Fotós kuruzsló. Oktatod a fotózást?! A fényképezőgép is kölcsönbe van, mint a motor?
Mondjuk szép motor.
S nem tünt el,itt vagyunk egyszerre mindketten
Passz, én nem nagyon írok privátot. Amit írok az el is megy, de lehet csak azért mert magamnak küldöm mindet.
Két sort írtam lákinak én is az lfp-én
Szóval nem tudom,hogy a privátot lehet e külön tiltani függetlenül ettől,de én írtam neki de nem ment el...
Pedig sokat dolgoztam vele
Mi az, hogy nem itt? Egy helyen lehet tiltani nem?!
Nem kaptam tőled privát üzenetet.
Gondolom akkor jól sikerült a róla készült fotósorozat! :)
Neked nem kocka a fejed. Pocses kolléga tökéletesen jellemezte, hogy mi jut róla az eszébe! :D
Az a durva, hogy mindenkinek írt! Elég beteg! Nagyon érdeklem, nem hiába írt verset is nekem!
De nem itt.Privát üzenetnél.Ugyanis írtam vagy négyet de semmi
Az illik a kocka fejéhez!
Csak ne bánts killert! Ő rendes gyerek, nem úgy mint te!
mé pont tepsi?
Ha letiltottalak volna, akkor nem látnám mit írsz, nagyokos. :(
Az a durva hogy irtál privátba és MEGVÁLASZOLTAM!!De el sem ment az üzenet,mer valószínűleg hamarabb le is tiltottál,ami viszont fura...mer a választ se vártad meg...s nem fröcsögés volt,hanem ahogy kérted,normális hangvételű...,de az beteg,hogy kérdezel aztán a válasz előtt le is tiltassz...s nem védem,írom amit látok,meg a tényeket...s ha ez úgy néz ki,hogy őt védem ez azért lehet mert ő összeszedetten vitatkozik míg sokan csak indokalatlanul s oda nem illően fröcsögnek.meg ő néha vicces
Most miért magázódsz? Rólad is készített már fotókat? Reméljük csak szakmai a kapcsolat!
még mindig nem tudom miről beszél és még mindig pofán vágnálak egy tepsivel.