Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lőttem róla egy szelfit, mondtam neki, hogy nemsokára sztár lesz
csak ellenállás nincs itthon olyan ami elbírná padláson meg nem akarnám hogy elfüstöljön bármi, inkább becsattintok még egy relét a rendszerbe
ha lenne pár wattos izzó az is jó lenne de egy pár wattos izzó irreálisan nagy összeg kb 3-4x annyi mint egy 40es izzó
Jó a bilikék is legalább kontrasztos lenne a téma.
Az ellenállás is simán párhuzamosan menne a leddel. Ha üzemel akkor az ellenállás nem számottevő, ha meg nem világit rövidre zárja a csellengő kapacitásokat.
Szerintem is.
mondjuk lehet elég lenne a relé is söntölni
Nem Brendon?
a rendszer 230v -ról üzemel
12v rendszert építettem már nem egyet avval nem volt szopás
ez a terv
Bevállalós vagyok, de most nem invesztálok szupcsi pinki cuccokba A macimról lesz aki Barni néven fut a brumik között, mivel nagyon vágja a latyakban határon motorozást
Szegény KTM-et hogy meggyalázták. Remélem Cica ezt nem látja, mert erre tuti harap!
A pink meg jól is állna neked - a tüllszoknyával egyetemben.
Tervezem, hogy csinálok én is ilyen galériákat Van egy nagy plüs macim és ő is szeret motorozni meg pózolni
Jo egy sima ellenállás is. 500 kohm környékén próbálkozz, de mehetsz lefelé elég sokáig vele 12 v esetén
Depisek a nepek a pinktol.
Mintha csak ez lenne az utjaban a vilagbekenek es a kumbaya-nak.
Namár itt is ez a probléma? Nem lépsz be és kész, de ha tutira akarsz menni megadod nekem a belépési jelszavad aztán én ugy megváltoztatom hogy sose találsz vissza ide:))
letörölsz minden adatot, átnevezed, majd leírsz mindenféle sok karaktert egy jegyzettömmbe kimásolod és jelszó változtatás
Esetleg valtoztass meg jelszot is,es felejtsd el.
Ezutan meg veletlen se tudsz bejelentkezni.
Annyi , h letörlöd azt a pár adatot, adsz egy másik nevet a profilnak és csak úgy lógva hagyod. Van itt már ilyen százszámra.
El akarom tüntetni, jobb érzés lenne
akkor marad a sönt izzó ha áramot kap a gerinc akkor behúz a relé, és ekkor szétkapcsolja az izzót
Jó lenne
Nincs ilyen funkcio.
De egyszeruen nem jossz fel oszt csa.
Másét?
ezeknek a galériáknak többségében semmi értelme sincs
vannak ezek a "valamik" mosok-matricázok üvegtigris előtt pózolok, ezek kb nulla értékkel bírnak mások számára
vannak az úti beszámolók képei ezek többnyire érdekesek, de mivel egyéni nézőpontok szerint készült (többségében hobbifotósként) mások számára nem annyira értékes anyag mint annak aki csinálta
vannak a szerelős képek a "végre ki tudtam szedni az a kibas...tt izét" ezek már jobbak, itt azért többségében olyan információk vannak amik értékesek és remekül lehet szelektálni mert pl egy gsx váltó javítás címre nem kattint rá az akit nem érdekel, szóval nincs csalódás
és vannak a vicces képek "hogyanfeküdtünkbebaszvaasárban kormánnyal a mellkasunkban", ami napiszar szint de sok esetben szórakoztató