Mondjuk cica abban azért igazat adok a nyafogó tömegeknek hogy néha tényleg elég gyorsan jönnek az albumok. Én mondjuk szívesen megnézem őket de tény hogy van hogy az első oldalon 6-8 albumot is van.
Idézek:
A közösség elleni uszítás (korábban közösség elleni izgatás) a köznyugalom elleni bűncselekmények kategóriájába tartozik, e cselekmény büntetendővé nyilvánításának célja az előítéletektől mentes közhangulathoz fűződő társadalmi érdek fenntartása. A közösség elleni uszítás valójában visszaélés a véleménynyilvánítás szabadságával, az erőszak érzelmi előkészítése
Én azért nem sok erőszak érzelmi előkészítését látok a cica albumaiban.
Az az alapja hogy ilyen olyan színű és nem bírják. Mikor eltuntem is ment a cirkusz , ne feledjük! Pedig Sehol semmi nem volt ;) illetve semmit nem uszitok. Megosztok képeket. Ennyi . Midtbis egy hét eltelt... Nem napknta 20at. Pedig lehetne. Ha nem tetszik tiltson le.miért rinyál? :) azért van
Ok. Reális logikus társalgás szintjén : kérdezzétek meg Lacit, hogy mit mond a közösség elleni izgatásról. Mert ugye azért itt sem láttunk még olyant, hogy ennyien hőbörögtek volna valakire, tehát valami alapja lehet a hőbörgésnek. Majd ki is jelenti, hogy ez őt nem érdekli, leszarja, hogy ki mit mond. Tehát belátást, megértést vár másoktól, de ő maga erre nem képes.
Igen igy igaz! Én sem szidok senkit. Igaz most vr- re mérges voltam egy pillanatra de amit csinált... Mindegy. Próbáljunk ezen felülemelkedni sztem mindannyian. Kérdezni lehet. Viccelődni is. De nem alázni meg bántani másokat. Főleg ismeretlenül :|
Kawa őszintén? Én csak gondolatot ébresztek de nem mondom meg senkinek mit tegyen. Legalábbis nem szeretném. Van ugyan véleményem melyet meg is osztok de én a reális logikus társalgás híve vagyok. Ezt szeretem. Erre viszont csak kevesek alkalmasak.
Csak hogy jól értem-e : ha Te megosztasz NYILVÁNOS fórumon valamit és azt véleményezik vagy arról mással beszélnek és ez neked nem tetszik akkor ez szerintetek zaklatás és a rendőrség foglalkozik vele .......
Mindössze annyi a megoldás hogy mindenki viselkedjen normálisan, a kekeckedést és a másik leszólását egymás között négyszemközt csinálhatja, de publicban nem, mert a véleményszabadság az jog, de mások gúnyolása leszólása már nem.
És Newton óta tudjuk, hogy minden erőhatás egy azonos, de vele ellenkező irányú erőt ébreszt, ami itt nem jó senkinek.
én bírom a poént, meg kis piszkálódás simán, suliban is nyomjuk állandóan, melóban is, stb. Fb-on is hányszor megy a hülyülés, röhögünk egyet mind, de ők tudják mi van mögötte. Ott van Cefi is, találkoztunk, vmi ízére számított, nagyon meglepődött (sztem) Mert persze én is hibás vagyok, és mutatok vmit "itt" meg "ott", és az vmi látszat, ami tökre érthető, hogy más irányba mutathat. De legyen, hogy vki azt hiszi vmi nem tom milyen kis picsa vagyok. Legyen! Csak az emberségünket ne veszítsük már el, meg az intelligenciánkat. Legalább magunkat ne égessük! Nem kell a háború meg sérelmek, senkinek! Mindenkinek van elég baja, élete! Ide hülyülni jöjjünk fel, vagy szakmázni, beszélgetni normálisan, de az hogy vkit fél éve mindenhogy bántunk mindennel, az más kategória.
nem, nem azért mert ő írta, csak közölte publikusan, de sokan tudjuk, hogy ez már pár hetes téma itt , csak nem publikus volt eddig. Már a rendőrség is érintett a témában. Ezek komoly dolgok, múltkor is beszéltük, csak senki nem veszi komolyan, mert az internet sajnos ezt csinálja az emberekkel vhol. Ilyenekké válnak tőle vmelyest.
Cicca drága erőforrás a tolerancia ..
Az élethez feltétlenül szükséges dolgok ingyen vannak, bizonyára ezért nincs ingyen ebéd. Világunk Istentelen és igaztalan, ami férfias az nőként kurtizános és joggal féltik dominanciájukat. A homokozóban is a gaz nyer. Ne add fel, de be kell valljam én sem tudnám hideg fejjel ezt sokáig tűrni!
A közösség elleni uszítás (korábban közösség elleni izgatás) a köznyugalom elleni bűncselekmények kategóriájába tartozik, e cselekmény büntetendővé nyilvánításának célja az előítéletektől mentes közhangulathoz fűződő társadalmi érdek fenntartása. A közösség elleni uszítás valójában visszaélés a véleménynyilvánítás szabadságával, az erőszak érzelmi előkészítése
Én azért nem sok erőszak érzelmi előkészítését látok a cica albumaiban.
És Newton óta tudjuk, hogy minden erőhatás egy azonos, de vele ellenkező irányú erőt ébreszt, ami itt nem jó senkinek.
Az élethez feltétlenül szükséges dolgok ingyen vannak, bizonyára ezért nincs ingyen ebéd. Világunk Istentelen és igaztalan, ami férfias az nőként kurtizános és joggal féltik dominanciájukat. A homokozóban is a gaz nyer. Ne add fel, de be kell valljam én sem tudnám hideg fejjel ezt sokáig tűrni!