A tökéletesség szerintem a világ legnagyobb átbaszása. Mindenki törekszik rá pedig az érdekes emberek legnagyobb előnyük az hogy hibáznak. Ezek a hibák tudják érdekessé tenni őket. Azaz az hogy ezekkel a hibákkal mit kezdenek.
egyébként nem szoktam nézni semmit, időm nincs erre, sokan "vagyunk tőlem " több ezren szeretnek. Nem mert pink vagyok, hanem ami vagyok, még ha néha én sem tökéletes.
Ez egy nagyon szép és összeszedett gondolat volt most. Ennek örülök látom a vizsga miatti feszkód enyhült. Jobbnak tűnik a hangulatod is. Ennek nagyon örülök.
Én befejeztem, esküszöm senkit nem szeretnék bántani meg szerettem volna és elnézését kérek mindenkitől ,
de ettől vagyunk motorosok?!El kéne most már ezen gondolkodni, nincs baj a kis basztatással... meg nem lehet mindenki mindenkinek szimpatikus, teljesen megértem, de akkor továbblépek és leszarom. Olyanok ember véleménye és tanácsa a fontos, aki ismer.
Fél éve tűröm, ami itt megy, tegyünk már rendet kicsit, mindenki maga körül meg magában is. Jó lenne rólam most már leszállni, szó nincs róla, hogy tökéletes vagyok meg bármi! De nem szeretnék pl idegesen, terrorizálva, zaklatva lenni meg vezetni, aztán majd abból jön a baleset.
A probléma az, hogy folyamatosan fogalom zavarban szenvedsz. Amit én kapok az az enyém és azt csinálok vele amit akarok. Az arcomat oda rakod és addig ahova akarod, feltéve, ha én azt önszántamból már megosztottam.
Csak úgy érdekesség képpen: honnan van meg a párom száma? Nyomozgatunk, nyomozgatunk Sherlock ?
magán levelet nem teszünk ki, de kitehetjük az arcodat is, igen nagyon sokáig, egészen eddig a telefon hívásig fél évig le nem koptál rólam, ma este nem akartam rázavarni, elnéztem vmit motorról rohanás közben, elnézést, de ezt is megírtam neki
Ha már a bemutatkozásnál tartunk : amikor a múltkor rejtett számról felhívtál, Te sem mutatkoztál be
Ezt meg most kaptam tőled privát üzenetben és nem értem:
"sorry mobilról azt hittem megint nekem estél és mindent törültél, és írtam párodnak, bocsánat elnéztem"
Tehát Te hívsz, Te üzengetsz, és már a páromnak is ........ és én zaklatlak?
Kedves Vr nyafogó picsának is ajánlom, hogy foglalkozzon a kis r-jával, meg szar használt gumijaival, és kopjon le rólam, mert állítólag nagyon szerelmes belém a kicsike. Nem tetszik, ne nézze! Tanuljon némi intelligenciát, ráfér állítólag, sportmotor legnagyobb troll szégyene. Az egész pasi motorral együtt nincs 70 kg sem, kis tini gyerek...
de ettől vagyunk motorosok?!El kéne most már ezen gondolkodni, nincs baj a kis basztatással... meg nem lehet mindenki mindenkinek szimpatikus, teljesen megértem, de akkor továbblépek és leszarom. Olyanok ember véleménye és tanácsa a fontos, aki ismer.
Fél éve tűröm, ami itt megy, tegyünk már rendet kicsit, mindenki maga körül meg magában is. Jó lenne rólam most már leszállni, szó nincs róla, hogy tökéletes vagyok meg bármi! De nem szeretnék pl idegesen, terrorizálva, zaklatva lenni meg vezetni, aztán majd abból jön a baleset.
Csak úgy érdekesség képpen: honnan van meg a párom száma? Nyomozgatunk, nyomozgatunk Sherlock ?
Ezt meg most kaptam tőled privát üzenetben és nem értem:
"sorry mobilról azt hittem megint nekem estél és mindent törültél, és írtam párodnak, bocsánat elnéztem"
Tehát Te hívsz, Te üzengetsz, és már a páromnak is ........ és én zaklatlak?
Szóval te is feliratkoztál Viffer csatornájára