Eleinte sunyi módon letiltotta a galériáiban a hozzászólásokat, most meg alattomos módon eltünteti azon galériákat, amelyek az ő érdekeit sértik. Ne bújj el Cica, harcolj!
ezen nem kel meglepődni
minden szabad ami nem tilos.......
a szabad vélemény nyilvánítás is addig tart amíg a másikat evvel a véleménnyel meg nem sértesz
pl ha egy zöld labdára én azt mondom hogy szerintem ez kék, evvel senkit sem sértek meg, de ha pl azt mondanám hogy szerintem te buzi vagy az már sértés
szóval nem könnyű ez a szabad vélemény nyilvánítás.......
Szerintem meg nincs nagyobb mint neked vagy nekem. Csak képes kultúráltan kérni ha kell. Tudod szép szóval nagyon sokat el lehet ám érni. Bár szerintem ennek most semmi köze nincs hozzá.
A malac tényleg így jó ahogy van. De megdolgozott a törődésért és tényleg megérdemli. Egy hű társat nem illik kohasználni. Kapnia is kell szeretet ha már egyszer mindig lehet rá számítani.
este most nem fog az agyam
minden szabad ami nem tilos.......
a szabad vélemény nyilvánítás is addig tart amíg a másikat evvel a véleménnyel meg nem sértesz
pl ha egy zöld labdára én azt mondom hogy szerintem ez kék, evvel senkit sem sértek meg, de ha pl azt mondanám hogy szerintem te buzi vagy az már sértés
szóval nem könnyű ez a szabad vélemény nyilvánítás.......
csak a teteje maradt ki mert nehéz volt a 10 literes kanna