Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen.
Én nem tehetek róla.
a 470 nF meg a 0,47 μF az ugyanaz az érték??
este most nem fog az agyam
Másfél éve valaki 0-24 Ben jön az ilyenekkel meg a sokkal durvábbakkal is. Érthető hogy az a bizonyos ingerküszöb ma már a béka feneke alatt van.
Cicánál igen alacsony az ingerküszöb. Ha azt mondom, hogy az a bizonyos labda rózsaszín, ő már tajtékzik.
Őszintén. Ez egy reménytelen harc lenne. Ti nem engedtek ő meg ilyen. A mágnes két azonos pólusa sem fog összetapadni akármilyen kitartó vagy.
Az LFP-ben nem...
Ez egy nagyon helyes levezetés. Erősen bólogatok csak nem látszik írásban.
Eleinte sunyi módon letiltotta a galériáiban a hozzászólásokat, most meg alattomos módon eltünteti azon galériákat, amelyek az ő érdekeit sértik. Ne bújj el Cica, harcolj!
ezen nem kel meglepődni
minden szabad ami nem tilos.......
a szabad vélemény nyilvánítás is addig tart amíg a másikat evvel a véleménnyel meg nem sértesz
pl ha egy zöld labdára én azt mondom hogy szerintem ez kék, evvel senkit sem sértek meg, de ha pl azt mondanám hogy szerintem te buzi vagy az már sértés
szóval nem könnyű ez a szabad vélemény nyilvánítás.......
Szabad országban, szabad emberként csak olyat ír ide, amit szabad!
Lehet. De néha jobb társ mint egy ember. Mert soha nem basz át.
Szerintem meg nincs nagyobb mint neked vagy nekem. Csak képes kultúráltan kérni ha kell. Tudod szép szóval nagyon sokat el lehet ám érni. Bár szerintem ennek most semmi köze nincs hozzá.
te ez egy gep,tudtad?
A malac tényleg így jó ahogy van. De megdolgozott a törődésért és tényleg megérdemli. Egy hű társat nem illik kohasználni. Kapnia is kell szeretet ha már egyszer mindig lehet rá számítani.
Itt nagyobb a cenzúra, mint a Kádár-korszakban. Csoda, hogy még nem vitt el az ÁVH. A Cicának itt elképesztő hatalma van!
Mondjuk ki nyugodtan....
Lettek vip személyek, akiket nem lehet kritizálni. Vagy isteníted te is, vagy maradj kussba és jó életed lesz
Aha,nem.
Mi a gránát van? Ez a SportMotor.hu rejtélyesen, mint a Bermuda-háromszög! Csak nekem tűnt el a "Lózsaszín" galéria?
Igen! A rejtőző -félékből!
ma aktív voltam és 2 kanna csapvízzel lemostam az astrát
csak a teteje maradt ki mert nehéz volt a 10 literes kanna
Tuti kotorèkok voltak.
Jó magyar munkásemberek.
Vajon kik lehettek az elkövetők????