Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tudja valaki, hogyan kell törölni a profilt?
Igen. De nem segít.
Én ma kulturáltan akartam ezt jelezni a galériájánál. Megírtam, de meg sem jelent az írásom, mert ezek szerint én is tiltó listán vagyok. Miért is? Mikor szóltam be neki korábban?... nehogy már én legyek a hunyó itt a végén... De tényleg leszarom, levontam a következtetéseket ebből és az oldalról magáról is. Azért ez nem ilyen volt anno. Ez ovi.
Mondom hogy kapacitiv csatolás lesz az... a led velejárója.......de legalább nem fogyaszt áramot:)
Legtutibb, ha te is letiltod és többé mintha a világon se lenne.
Jovore,nehezen mozdulok.
Na nekem inkább tele van a tököm olyan galériáktól....hogy:vettem egy új lácsprét....vagy lemostam oszt körbejárom... De hát nem vagyunk1formák...
Majd külön megdumáljuk, de tényleg menjél;)
De pont ez a fura. Ahelyett hogy hetekkel hónapokkal ez előtt kultúráltan jelented volna hogy szerinted ez sok magadban tartod majd egyszer kifakad belőled. Sokak vannak így. De ez nem jó technika mert senkinek sem használ. Te dühöngsz ő megsértődik majd megy a harc. Ahelyett hogy sokkal korábban kultúráltan meg lenne beszélve. Nekem igazából ez az a mentalítás ami fura. Hogy az emberek nyelnek és nyelnek ahelyett hogy beszélnének egymással. Elismerem hogy ebben a cica sem feltétlen remekel.
Szerintem semmi baj nincs a cicával!
Ha zsinórban 6-8 pink galériát töltene fel ,okééé az már nekem is sok lenne...
De mindenki felrakhat galériát, az hogy egyes esetekben valaki ellen irányul, háát ne várjatok csodát ha leszedik!
Igaz nem tagadás , kicsit gyorsan dolgozik a modi, persze anno MMM galériák sokáig fent voltak! De én csak röhögtem azokon is
Nem érzek kényszert hogy minden pink vagy bármilyen képet vagy videót megnézzek, esetleg beleirjak
Találkoztam már személyesen cicával, neki is elmondtam a véleményem, mert nekem se tetszik minden, de ettől még nem szívom a vérét!
De egy páran rajta élik ki magukat!
Jpn a nyár aztán mindenki fotózhat kedvére, és töltheti felfele
Inkabb mondj jo szallast Szardinia nyugati reszen,lehet deli is meg eszaki.
Én őszintén nem tudok olyan tagot mondani aki ilyen sűrűségben tolta volna a saját egóját ide. Napi szinten. És közben letilt mindenkit, aki szólni mer ezért. Ez az oldal nem saját blog vagy weboldal szerintem (az van neki nem?) Ez közösség valamilyen szinten. És úgy néz ki hogy a nagy többségnek ez nem tetszik és nem is tud valamiért tenni ellene. És a vége az lesz, hogy tényleg a saját oldala lesz ez. Magának meg a rajongóinak. Mert a nagy többség lelép, már ami nem lelépett le.
Nem szoktam beszállni ilyen dolgokba itt, de nekem a mai napig tartott a türelmem. Igazából szomorú ez az egész.
a galáriáit nem néztem, így nem zavart, a hozzászólásai olyanok amilyenek, fiatalos lendület, kissé magasabb ego mint amihez szokva vagyok de még az sem volt gáz, pl nekem se egyszerű a jellemem
de az avatar képe kiborított.....és ezt nem tudtam elkerülni mert mindig láttam
Cicához külön "használati utasítás" kellene. Ha valaki ismeretlenül szól hozzá, és nem ismeri azt a bizonyos küszöböt, akaratlanul is hamar kitör a háború.
tegyél még rá pár alkatrészt az tuti segít
Ebben igazat adok neked. Egy picivel kevesebb album másoktól egy picivel több nyitottság. És máris nem lenne ennyi feszültség. Én mostanában ezért is maradok inkább ki mert azzal hogy mondjuk markánsan védem a cicát csak fenntartom a feszültséget.
az a buzi ledcsík még mindig világít vazzeg hiába reléztem le 0,15 volt van a gerinc vezetékben
rádobok egy kondit hátha ér valamit, ha nem akkor még egy relé és bekötök egy izzót söntnek
Alapból nem az a gond, hogy nem tetszik mindenkinek, hanem az hogy ezért elég durván zaklatják.
És nem az aljas zaklatás, lelki terror, az nem kritika.
Én is szoktam kritizálni, fura mód erre soha nem sértődött meg. Sőt volt amit megfogadott. Meg volt amit nem, de nem basztatom ezért. Felnőtt ember. El tudja dönteni mit akar.
Kicsinalta?
Kicsinalja az sajat magat.
Ugyanez volt az oszi-GPilolt parossal.
Volt egy tabor aki imadta volt aki nagyon utalta.
Es ment a cicaharc.Legalabb van elet.
Nem a milyen gumit,lancot,olajat,dobozszettet kutyagumit dogunalom van.
Mégis mivel?
Azzal hogy feltölti a fotóit és motorozik?
Szerintem az sokkal gusztustalanabb, hogy ezért basztatjátok.
vele az a probléma hogy nagyon durván tolja ő is és utána besértődik hogy miért nem tetszik mindenkinek
plusz az extravagancia azárt az emberek túlnyomó többségének nem jön be
azért itt is megmutatkozik a 40 éves komcsi iránymutatás "fejettebb" országokban fel se túnne ez a rózsaszín ördög, itt meg 100emberből 98-nak bassza a szemét
de mint írtam ha ő is visszafogottabb lenne akkor nem lenne ilyen mértékű a háborús övezet
igen.
Én azt látom, hogy csak 6 hónapja tag. De ultra gáz amit és ahogyan művel. Keményen kicsinálta a Sportmotort.
Ez is igaz. Ezt elfogadom. De kulturált beszéddel lehet javítani a kapcsolaton. Pl az amit ma akarzál volna az album alá beírni az egy ilyen hsz lenne. Lehet ezen a béka feneke alatt lévő ingerküszöbön javítani. De el kell fogadni hogy onnan indul a szint.
Mit csinálsz Ini?