Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most valahol egyet értek veled. Jó szerintem a Rózsaszín is. De így a fotókat visszanézve most valamiért nekem is a sötétebb jön jobban át. Vagy jó kis Kawa Zöld? Esetleg egy barátságos Honda Kék ?
Cica! Az utolsó galériához szerettem volna hozzászólni, de mivel le vagyok tiltva, ezért ide írok:
Jól áll a fekete haj! Ne erőltesd annyira a rózsaszínt.
Timsó!
Pedig az egy ritka hatékony cucc. De nagyon óvatosan kell vele bánni. Mi van ha addig mosom hogy összemegy az 5. sebesség fogaskereke is aztán már csak 4 sebességes lesz. Így is mindig basztatva vagyok a hiányzó 6. miatt
hát nem ultra derm-el kell , ez tény
Én ezért nem merem túl sűrűn mosni a malacot. Ha ennél kevesebb darabból állna már nem is biztos hogy motornak tekinthető. Még a végén össze megy valami idom aztán nem tudom visszarakni a gépre.
Na igen! Az-az a bizonyos szerkezet ami a használttól nem fogy!! Sőt!!!
Engem kedvel, én mindig őszinte vagyok hozzá
Ha állandóan mosogatod összemegy, és azt veszed észre, hogy már csak egy Berva!
Azoknak már megnőtt....
mindegy, nagyon ráfért már, sztem sosem volt még ilyen koszos- múltkori havas buli után tanulás volt; nagyon ritka, hogy koszos, állandóan nyalogatva van
Erről is az a bizonyos Murphy nevezetű úriember tehet! Előzőleg mindig konzultálj vele!
szempillájuk
Viszont neked is!
És a motoros társ hölgyeknek mi nőjön?
Pálinkás szép napot motorostársak ! Allah növessze hosszúra és keményre ! Megint szár idő van
erre elkezdett esni
Szóval nem traktorral, mert azzal nehéz elmenekülni

De amúgy már az is durva, hogy egy kistelepülésen ennyi traffit sikerült találnia.
Talán nem az öreggel van a baj, amikor eldurran az agya az Orwelli viszonyokon.
Remélem holnap hasonlóan meleg idő lesz mint milyen ma reggel volt mert akkor tuti megmozgatom kicsit a malacot
Hm! "dög" ! Ejnye-ejnye!
le van nyalva a dög végre egy hét után
Reggelt!