Hova ez a nagy igyekezett????
Ráááééérr még a malac, ne kapkodd el
Hol van még a karácsony, nahh majd akkor
Benzin legyen, és a láncot néha fujkáld... jó így a malac ahogy van
Nem halász háló,biztonsági.Fenn lehet hagyni motoron sima hengerzsákot,üléstáskát és nem viszik el.Rozsdamentes.Lakattal.
Csak drága.
De ha csak ilyen van megoldom.
Ugyan ugyan. Tök jól főzök. Simán feltalálom magam a konyhában :-D Ilyen újhullámos szarokat nem tudok de a jól bevált repertoáromat megcsinálom simán. Pörkölt például.
Az esetben szinte bármit el tudok képzelni ami felbassza az agyad. Ilyen apró részletek lehetnek ezek pl. Egy csavar, egy hozzászólás, vagy akár én. Az útobbi változó sűrűséggel de stabilan előjön. De már megszoktam. Amúgy lehet nekem is neki kéne kezdenem a malacnak. Mert bár jelenleg mozgásképes de még pl rohadtul semmit nem csináltam még meg rajta pedig lassan ideje lenne már.
Hát az éjjel tutira össze kell szednem a lakótársam valahol. Ez biztos. Holnap meg kéne már végre azokat a kib*szott képeket csinálni. Kert Kutya leharapja a fejem lassan. Aztán pihi. Némi tanulással. Ha nagyon felbaszod magad agyilag és mehetnéked van akkor gyere ki Érdre. Főzök valami jót.
szelephézagot akartam csinálni, de olyan fáradt vagyok, hogy inkább könyvem, cikkeim írom, meg töltök fel albumot, esetleg lehet motorozom, nem tom ma hazaérek és eldőlök, az tuti
Ugyan ugyan Cica. Egy fikarcnyi rosszallást sem szerettem volna a mondandómban éreztetni. Én a Pinkkel is nagyon meg vagyok elégedve. Feketével sejtelmesebb a buksid. Vagy nem is tudom hogyan leírni. Ne mindegy. Vége a munkaidőnek vége a hétnek le vagyok fáradva. Ne várj most tőlem semmi értelmeset.
Aranyosabb volt a sima fekete, de hatalmas oka lett , amiért pink lett, ez az én választásom és így marad. Az egy nagy mérföldkő, ok volt. De mindjárt feltöltök jó kis cuki, pink hajas albumot Mit szólsz bele, milyen a hajam? Én így érzem jól magam, és kész.
Még a végén félreértik
Ráááééérr még a malac, ne kapkodd el
Hol van még a karácsony, nahh majd akkor
Benzin legyen, és a láncot néha fujkáld... jó így a malac ahogy van
Csak drága.
De ha csak ilyen van megoldom.
Milyen pörkölt?
Oksa, nem tudom még, jövhéten tuti szelephézagolok.
neked?
https://www.satsuma.hu/pacsafe...