Milyen szempontból?
DSLR csak abban másabb, hogy optikai keresője van és emiatt kell egy nagy, bonyolult, és drága felcsapódó tükör, ami a fotózás idejére felnyílik.
MILC esetén ez hiányzik, és az érzékelő képét látod egy LCD-n.
Képminőség tudás, meg az adott géptől függ.
Általában DSLR akkor kell, ha művészi fotókat csinálsz, stúdióban vagy akárhol, és kell az hogy valós részletgazdag képet láss, ne egy feldolgozott képet.
Illetve sport fotózáskor is elengedhetetlen a valós kép, mert az LCD késleltet, így meg nehéz követni a gyors mozgásokat.
De gyanítom a mai gépeknél ezek már kevésbé szembetűnő problémák a nagyobb felbontású LCD és a gyorsabb feldolgozás miatt...nem volt még kezemben MILC, szóval nem tudom.
tök fura volt ma nem motoros cuccban sétálni az utcán, sokkal hidegebbnek éreztem , motorozáshoz annyi szar van rajtam izzadok, ilyenkor meg nézek, hogy ja am ja, igen, tél van
kb 6 napot tanultam rengeteget, most voltam vizsgázni, szokásos nagy fáradtság meg hajtás, hétvégén lehet szelephézagot állítok Zümin , még nálam sosem volt , előtte meg ki tudja mikor... rá kellene néznem a nyenyőce a "kicsi"?
DSLR csak abban másabb, hogy optikai keresője van és emiatt kell egy nagy, bonyolult, és drága felcsapódó tükör, ami a fotózás idejére felnyílik.
MILC esetén ez hiányzik, és az érzékelő képét látod egy LCD-n.
Képminőség tudás, meg az adott géptől függ.
Általában DSLR akkor kell, ha művészi fotókat csinálsz, stúdióban vagy akárhol, és kell az hogy valós részletgazdag képet láss, ne egy feldolgozott képet.
Illetve sport fotózáskor is elengedhetetlen a valós kép, mert az LCD késleltet, így meg nehéz követni a gyors mozgásokat.
De gyanítom a mai gépeknél ezek már kevésbé szembetűnő problémák a nagyobb felbontású LCD és a gyorsabb feldolgozás miatt...nem volt még kezemben MILC, szóval nem tudom.
Torque - 142 N⋅m (105 lb⋅ft) at 2,500 rpm.En nyertem.