Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Előfordulhat.
Rès vezèrelt mint a heteró pasik.
Babetán nem lapkás a szelep, hanem csavaros
Milyen szempontból?
DSLR csak abban másabb, hogy optikai keresője van és emiatt kell egy nagy, bonyolult, és drága felcsapódó tükör, ami a fotózás idejére felnyílik.
MILC esetén ez hiányzik, és az érzékelő képét látod egy LCD-n.
Képminőség tudás, meg az adott géptől függ.

Általában DSLR akkor kell, ha művészi fotókat csinálsz, stúdióban vagy akárhol, és kell az hogy valós részletgazdag képet láss, ne egy feldolgozott képet.
Illetve sport fotózáskor is elengedhetetlen a valós kép, mert az LCD késleltet, így meg nehéz követni a gyors mozgásokat.
De gyanítom a mai gépeknél ezek már kevésbé szembetűnő problémák a nagyobb felbontású LCD és a gyorsabb feldolgozás miatt...nem volt még kezemben MILC, szóval nem tudom.
Panírban?
Lassan kirántom a blokkot.
tök fura volt ma nem motoros cuccban sétálni az utcán, sokkal hidegebbnek éreztem , motorozáshoz annyi szar van rajtam izzadok, ilyenkor meg nézek, hogy ja am ja, igen, tél van
Nekem is. Már kutyán hiányzik de tartom magam fa arccccal.
Nekem már meg van, csak egy kicsit jobb idő kellene hogy megcsináljam.
Kuka lenne basszus! Ma kitakartam hintáztam egyet. Vőmnek írtam rendeljen lègszűrőt, olaj szűrő már tavalyi...
Szép lenne ha belekotorásznál a dezdemóna vezérlésbe.
Igen a babszi. Èn szelephez nem nyúlok nem èrtek a lapkázáshoz.
kb 6 napot tanultam rengeteget, most voltam vizsgázni, szokásos nagy fáradtság meg hajtás, hétvégén lehet szelephézagot állítok Zümin , még nálam sosem volt , előtte meg ki tudja mikor... rá kellene néznem a nyenyőce a "kicsi"?
" 318i-d"...A "d" a végén a birtokos jelző, nem az üzemanyag.
Olajat engedett az indító pofikra. Nem kèrlek benyás, a bájer nem gyártott dízelt 1.9 be sokan nem tudják nem csoda nem ismerik.
És ezek annyit, vagy még többet is tudnak mint egy dslr?
Emmeg mi a bikafos?
Mi lett a Babgulyással, hogy szimmeringezni kell? Ja amúgy jól sejtem, hogy 318i-d van? Egész combos kis blokk az.
2500 kobcenti,Power - 55 kW (74 hp) at 4,200 rpm
Torque - 142 N⋅m (105 lb⋅ft) at 2,500 rpm.En nyertem.
Sötét van, mennek lopni.
Kiválóan. Vettem szimering kèszletet nyenyőcèhez jövő csütörtökön neki undorodok. Veled mi van poszka seggű...
sziasztok, mi a helyzet, hogy vagytok?
Estèt.