Hát én korábban éveken át jártam a Balaton Soundra de mióta a színvonal beesett a Pumped Gabó szintjére azóta még nagyanyámat sem látogatom meg az alatt az 5 nap alatt mert az összes suttyó az ő háza előtt az út túloldalán száll le a vonatról.
Pedig jó fesztivál szeretem 1-2 sátrát ahol igazán kemény zene szól de ott csupa beszívott félőrült állat próbálja egymást halomra taposni. Mindezt pedig józanul nehezen viselem, mert én tényleg a zenéért megyek oda nem azért mert jó dolog ha kiesik az ember életéből 4-5 nap teljesen.
Hat nekem a tavalyi volt elegge csalodas volt
Mondjuk a Slash koncert az adta, de valahogy az egesz rendezveny milyensegetol kb a belem fordult ki.
Kozvetlenul elotte mondjuk a Rock in Vienna-n voltunk es lehet, hogy nem kellett volna ahhoz hasonlitani, vagy csak szimplan oregszem es kevesbe toleralom az igenytelen suttyo csocseleket, de eg es fold volt a ketto egymashoz kepest
Lesz itt meg majd jo kis belviz is. Reggel mondtak a radioban, hogy egyelore meg ugyan nem para ez a sok eso - de ha mar igy elkezdtek pedzegetni a dolgot, akkor tuti lesz ebbol majd mindenfele-fajta szinu riasztas.
Hát én úgy vagyok ezzel hogy ha le is jönne hóban még az sem feltétlenül zavarna még a lapátolással sincs bajom, de ez a hetek óta fel nem száradó latyakból már elegem van. Jöjjön hó és tűnjön el úgy hogy nem lesz utána hetekig latyak. Sőt se eső ne legyen se hó és a hőmérséklet se menjen 10 fok alá. Hol van már az a globális felmelegedés.
Időjárás jelentés 2.0. Eddig csak szakadt az eső most már legalább gyengülő eső mellé még köd is van. Egyre szarabb, mindjárt visszaülök a kocsiba és hazamegyek aludni.
Szar cigány meló volt az este, fúj...
Kibontani 5méter réz kábelt, csak azért mert zöld volt a közepe
Na meg esik is
Ilyenkor csak azt akarom hallani Jócakát
De elötte tusi
Zenét otthon kell hallgatni a kanapén
Pedig jó fesztivál szeretem 1-2 sátrát ahol igazán kemény zene szól de ott csupa beszívott félőrült állat próbálja egymást halomra taposni. Mindezt pedig józanul nehezen viselem, mert én tényleg a zenéért megyek oda nem azért mert jó dolog ha kiesik az ember életéből 4-5 nap teljesen.
Mondjuk a Slash koncert az adta, de valahogy az egesz rendezveny milyensegetol kb a belem fordult ki.
Kozvetlenul elotte mondjuk a Rock in Vienna-n voltunk es lehet, hogy nem kellett volna ahhoz hasonlitani, vagy csak szimplan oregszem es kevesbe toleralom az igenytelen suttyo csocseleket, de eg es fold volt a ketto egymashoz kepest
Még egy jó numera kéne aztán gyorsan elaludnëk
További szép napot
Kibontani 5méter réz kábelt, csak azért mert zöld volt a közepe
Na meg esik is
Ilyenkor csak azt akarom hallani Jócakát
De elötte tusi
Hát szakad az az átkozott odakint vazeg
Neked is szépet