Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én okádni is itthon szeretek. Olyan meghitt...
Öregszel baszki.... A fesztivál azért fesztivál hogy igyon az ember meg okádjon
Zenét otthon kell hallgatni a kanapén
Hát én korábban éveken át jártam a Balaton Soundra de mióta a színvonal beesett a Pumped Gabó szintjére azóta még nagyanyámat sem látogatom meg az alatt az 5 nap alatt mert az összes suttyó az ő háza előtt az út túloldalán száll le a vonatról.

Pedig jó fesztivál szeretem 1-2 sátrát ahol igazán kemény zene szól de ott csupa beszívott félőrült állat próbálja egymást halomra taposni. Mindezt pedig józanul nehezen viselem, mert én tényleg a zenéért megyek oda nem azért mert jó dolog ha kiesik az ember életéből 4-5 nap teljesen.
Mi csak valószínű az Iron Maiden koncertre megyünk. De viszont az tuti.
Hat nekem a tavalyi volt elegge csalodas volt
Mondjuk a Slash koncert az adta, de valahogy az egesz rendezveny milyensegetol kb a belem fordult ki.
Kozvetlenul elotte mondjuk a Rock in Vienna-n voltunk es lehet, hogy nem kellett volna ahhoz hasonlitani, vagy csak szimplan oregszem es kevesbe toleralom az igenytelen suttyo csocseleket, de eg es fold volt a ketto egymashoz kepest
Lesz itt meg majd jo kis belviz is. Reggel mondtak a radioban, hogy egyelore meg ugyan nem para ez a sok eso - de ha mar igy elkezdtek pedzegetni a dolgot, akkor tuti lesz ebbol majd mindenfele-fajta szinu riasztas.
Most írtam "voltoséknak" Maiden koncert időpontja miatt, biztos ami tuti. Azt lesem, 2án meg Slayer koncert! Jobbnál jobb zenekarok... Szevasz!
ilyen időben kéne nekik vonulni.... lenne hűtés,hogy nehogy túlhevüljenek
Az leginkább a prájdon van vagy nem
Hát én úgy vagyok ezzel hogy ha le is jönne hóban még az sem feltétlenül zavarna még a lapátolással sincs bajom, de ez a hetek óta fel nem száradó latyakból már elegem van. Jöjjön hó és tűnjön el úgy hogy nem lesz utána hetekig latyak. Sőt se eső ne legyen se hó és a hőmérséklet se menjen 10 fok alá. Hol van már az a globális felmelegedés.
Én úgy vélem, ez a sok csapadék inkább eső formájában jöjjön le. Ha ez havazás lenne, akkor lapátolhatnánk ezerrel....
Időjárás jelentés 2.0. Eddig csak szakadt az eső most már legalább gyengülő eső mellé még köd is van. Egyre szarabb, mindjárt visszaülök a kocsiba és hazamegyek aludni.
Sajna ez van szezonális időjárás de legalább sz@r.
Jó reggelt! DK.-en is esik. Igazi trágya idő.
Reggelt mindenkinek. Ünnepélyesen jelzem hogy nálunk továbbra is szakad az eső. És kifejezetten szar hangulatom van miatta.
Tusi boretva kész
Még egy jó numera kéne aztán gyorsan elaludnëk
További szép napot
Akkor fürgyéle azt alugyá.
Szar cigány meló volt az este, fúj...
Kibontani 5méter réz kábelt, csak azért mert zöld volt a közepe
Na meg esik is
Ilyenkor csak azt akarom hallani Jócakát
De elötte tusi
Oké.Mitől rossz A negatívitás elmélete vagy.
Na ez neked mitől lett jó?
Hát szakad az az átkozott odakint vazeg

Neked is szépet
Jó reggel motyorosok
Hahaha és tényleg
Hát igen.