Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem ismerem, tehát csak általánosságokat tudok írni: a kis méretű képérzékelő és a nagy zoom nem a szuper minőség barátja sajnos. Viszont praktikus mert kicsi és nem kell cserélgetni az objektíveket rajta, valamint a megvásárlásához sem kell bankot rabolni.
Az öreg 8 szelepesem 2500-nál ad le 165 Nm. Vígan viszi a 210-et gps szerint mintha madzagon húznák.
amúgy tényleg nagyon kíváncsi vagyok a gépre
kevés fény mellett verhetetlen lesz a canon, azt már látom, közeli témáknál is szerintem jobb lesz mert azért több mint 3x annyi pixel, érzékelő is 0 expós és új
a távoli fullnagyítás ami szerintem még kétesélyes
majd mellétesszük a tuti ájfónt is meddig bírja a versenyt
Nem szidom csak èrdekes... vőm ódi akademin melózik nem sor melós mesèl èrdekesrket ezekről a piszkafa feltöltősökről..
Na ezzel egyetértek én is jobb szeretem a meleget, bár tegyük hozzá hogy klímával
Úgy értsd, hogy a kemény 103 Nm-t már 2800-nál leadja, kicsit dízel jellegű blokkok. A Thalia 1.4 8v a 114 Nm-t 4250-nél, az 1.4 16v a 127 Nm-t 3800-nál adja le, jóval magasabban. Az Alfa TwinSpark benzinesei aránylag magas nyomatékot viszont már 3500 környékén mozgósítják.
Nekem ilyen van. Vélemény?
https://pixinfo.com/fenykepezo...
Nem szidni,a hondaban az van.
Illetve de, ez az egy volt APS-C-vel szerelve: https://www.usa.canon.com/inte...
Nyomatèkos.
A Canon régen sem csinált APS-C érzékelős kompaktot. Most már csinál MILC-et, de a Sony-hoz képest egy röhej....
Hááát nem. Nagyon tetű az a motor, de legalább nyomatékos. Ezeket az TSI motoros vackok jól mennek, de frankón gyengének és lustának érzem az Opel után.
A Prius sportautó mindkettőhöz képest
1.2 borzacskó...
Mondjuk itt többnyire 1.2-es TSI motoros Oktáviák vannak. Na majd kipróbálom megy e 180-at
Szerintem mai szemmel is jók ezek a gépek. Objektívek minősége nem hinném hogy sokat javult volna, mert az súlyos pénzekbe kerülne.
Az érzékelő jobb az újban, de ha van elég fény akkor a régiek sem voltak zajosak. Csak sötét témánál jönne ki szerintem a különbség.
Régen ebben a G sorozatú Canonban APS-C méretű szenzor volt, már ezt is kisajnálták belőle?
A Fujin meg nagyobb fókusztávolságú az objektív, erre gondolhatott Ini.
sivatag régen is volt azért basztak mindent teli akáccal
amúgy itt ha leásol 20 étert mindenhol szarásig van víz, szóval csak öntözni kellene és viszlát sivatag
de az igaz hogy egy kicsit melegebb van, de lesz ettől még rosszabb is
bár a fene tudja, a medencében jobb fetrengeni mint télen lapátolni a méteres havakat
4 évesen abban már 800 felett lesz és szerintem el is lesz adva max 250el, vagy ha nem annyival fog menni az első műszakira
Szép lassan át is alakul a Kárpát-medence időjárása kontinentálisról szélsőséges kontinentálisra. A sivatagosodás megjelent Bács megyében, a Hortobágyon pedig felgyorsult a szikesedés, a folyókat meg egyre nehezebb lesz kordában tartani és eltolódnak az árhullámok is.
Lesz itt móka...
Az a párfok az átlag.
Szélsőségesebb az egész.
Nem véletlenül dől meg minden évben a 100 éves meleg rekord.
Régebben egész nyáron volt 30 fok, nagy ritkán 35, most meg vagy 40 fok vagy vihar.
Aztán 4 évesen visszatekerték 600-ról 100-ra, és eladták mint megkímélt? :D
A kosz konzervál, még a pára sem tud eljutni a kocsiig.
sokat mosod előbb rohad
pont emiatt szinte makulátlan még a vas
Tuti van önkiszolgáló mosó a környéken apróért.
rács nincs de van rajta 2 centi retek hátul
meg oldalt is a csík alatt neigen látszik hogy milyen a gyári szine
régen lehetett kapni az első sárvédőhöz ilyen kis gumi biszbaszt ami nem engedte hogy a kerék összebassza a kocsi oldalát
ilyen cucc: https://opeleseknek.hu/opel-as...
de hiába könyörögtem anno a boltosnak hogy hozzon lusta volt, akkoriban nemigen volt netes rendelés
most meg már minek........