Amúgy az Oktávia nem megy ennyit? Még a gyengébb Fastra is ment 152.3km/h-t...leejtőn hátszélben.
Az oktáviák meg ahogy eddig hozzájutottam, elég jól szedegették a lábukat.
régen is voltak melegek
csak szerintem nem volt ennyire feszült a nép
emlékszem hogy sok éve amikor végre lett vidéken is kábel tv meg discovery, sokszor csak néztem hogy mi a fast kapkodnak idegeskednek ennyit az usások, minden terv-munka azonnal kellett mindennel el voltak csúszva egy kicsit minden az utolsó pillanatban kellett-lett késsz stbstb
aztán mostanra itt is ez lett a divat
ami vicces hogy kb semmivel sem lett az ember-cég hatékonyabb mert amit a raktározáson megspórol elbukja a kötbéreket ha késik egy minimális időt
Az asztrák jól mennek. Csak van egy pont ami felett irgalmatlanul zabálni kezdenek. Nekem ez a FAstrával tetőboxal olyan 160-nál jelentkezett. Onnantól úgy viselkedett mint valami feneketlen bendő. Isten az atyám láttam ahogy a benzin szint visszajelző mutatójának a vége kondensz csíkot húz a mozgás sebessége miatt.
A mai qrva meleg nyarakon, a mai forgalomban egy klíma nélküli kocsi fáradt vezetője sokkal veszélyesebb lehet a többiekre, mint egy mobiltelefonáló (az is elítélem természetesen): a saját nyomorával van elfoglalva odafigyelés és koncentrálás helyett. Pláne, ha még elkezd sietni, hogy minél hamarabb odaérjen az úticéljához....
van létjogosultsága minden kényelmi extrának ha már napi 5-6 órákat vezet az ember
pl én alig tudok kimászni az astrából 300km után
volt egyszer egy zalaegerszeg oda visszám kb 500km és egy sopron oda vissza kb 550km 1-2 pár perces megállóval hát az kurva szar volt
még másnap is fájt a vádlim
az eger oda vissza ami kb 400 az nem volt ennyire gáz ott csak aznap fájt a lábam
mondjuk a klíma sosem hiányzott, az egri fuvart is megcsináltam 11ig aztán nem volt nagy meleg
de egy kényelmes ülés+ tempomat jó lenne......
pl az a4 sokkal komfortosabb, pedig az se egy luxus gép, de az astrától sokkal kényelmesebb
most októberben vettem az első olyan kocsimat,amiben van klíma...felnőttem egy kombi traban hátsó ülésén,ahol lehúzni sem lehetett az ablakot. se lakásomban,sem házamban soha klíma nem volt...elvagyok nélküle. nem erre akartam kihegyezni.
Nem mai darabok az igaz de simán el mernék vele menni bulgáriába Pl a Forddal is megjártam Fussen-t Meg utánfutóval Rosenheimet pedig akkor simán túl is volt rakva a Ford. Nexiával Zadar. Szóval néha jobb az egyszerűbb mint a bonyolultabb.
Annyira azért nem létszükséglet, de nyilván jó ha van.
Már kétszer lerongyoltam klíma nélküli kocsival az Adriára nyáron, de ahogy közeledtem a tengerhez, árnyékban 35-38 fok volt, már volt hogy bevillant a gyári klíma utólagos beszerelésének gondolata.
Ezek túlságosan új autók. Nekem a legfiatalabb járgányom a motorom és az is 2002-es a kocsi az egyik 97-es a másik 94-es és zokszó nélkül elvisz oda ahova szeretném.
Klímás kocsiban sokkal lassabban vezetek.