Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ő csak egy fantázia dús ,Nesquik-en nevelkedett kockafej .Sajnos itt szeretné kiélni magát,a bilibe lógatott kezeivel álmodozik.
Azert fogok tudni aludni ha te vagy ha nem. Vmi miatt azert csak gondoljak h te lehetsz. Ezt a motor ugyet meg nem tudom miert nem oldod mg es raksz fel egy kepet rola amin oda van egy lapra irva a neved (clam is eleg). Vagyis tudom, annyira van motorod mint amennyire gp pilot vagy.
Már olyan sokan kérdezték és soha nem jött válasz,hogy ki és hogyan derítette ki a nevét?
Ne erőlködj már ennyire! Kiderült, hogy ki vagy, van ilyen.
A többi majd elválik! :)

Drágán fotózol? A GSX R-t gondolom ingyen vállaltad, hogy legalább a magadénak hazudhasd. De akkor most, hogy is van a Pacree dolog Krisztián?! Mégis te voltál "ő" is? A gyógyszerekkel meg ne nagyon dobálózz, mert a személyiségzavarod megköveteli a kezelést! Bár így világos, hogy miért vagy képben a gyógyszereket illetően!
Es nem Krisztina.
Legalább azt mondjátok el, hogy honnan tudható, hogy Krisztiánnak hívják
Aha. fura mód leszedted minden képed mióta volt a nagy kirohanásod... Nem tanulsz a dologból látom... Majd moderálva leszel, vagy feljelentve.
A saját motorom és én fotóztam magam! A gépem is eredeti, csak azért mondom mert neked minden hamisítvány, lehet az is amire oly büszke is vagy... Neked is leírom, nem én vagyok a fotós srác! Érted, vagy kell hozzá egy sanax?
Már mindenki tudja, hogy te vagy! :) Kár a gőzért! De, hogy mekkora hazug vagy, azt ez a kommented is bizonyítja:

"Clam
Mikor Pacreeként voltam jelen, de okoskodtál és szóltál bele a vitába, ott poénból visszavágtam te magadra vetted és ennyi.
Mindenhol? Te miről beszélsz? Van egy aranyköpésed, amit lenyúltam és átformáltam, mint V4leone szövegeit:D "

Eddig azt állítottad, hogy PACREE nem te voltál! :D

Jajj te fotós fiú!
Te elébb megfogsz dögleni, mint hogy ez megtörténjen! Hidd el, nélküled jobb lesz a világ!
Tévedsz, tévedsz és tévedsz....
Nem én vagyok Szalay Krisztián! GP Pilot vagyok olyan motorjaim vannak, amire te csak vágyhatsz!
*belevakuzna
Bele vakuzna a szemedbe személyesen! :D Aztán véged is lenne! Ő jobb, mint a Nánási!!!
Nálam meg ez a határ szarházi, takarodj anyádba és ott rinyálj!
Igen én vagyok. Ez a nevem. Ez a foglalkozásom. Te pedig egy nulla vagy Szalay Kriszti!
Így már érthető, hogyan fotózhattad más motorját.
Ma mar harmadjara masra reagalsz mint amit irok. Azt irtam h surulod a hatart. Szoval nem, nem szeretnelek megverni. Szemelyesen meg ugy se mernel annyira felidegesiteni, mondjuk nem is nagyon tudnal :) 480 likekal azert olyan nagy fotos nem lehetsz h teljen motorra, nem vagy te Nanasi :D
stay-tru írt neked! Nem én!
Megjött az a pedagógus aki kezelésre szorul! Pintér Gábor! Szerinted véletlenül lett moderálva az adatlapod, törölni kellett volna!
Nem szóltam hozzád jó ideje, de csak jár a szád.
Szerencsére a többiek már megírták, amit meg kellett.
Szalay Krisztián...
Te faszkalap az te vagy.
Egy orvosi eset. Úgy hívják az ilyet hogy skizofrénia te farok!
Annak idején egy kiváló humorista, a következőket mondta: „Az is rohadjon meg az egész családjával, aki behoz még egy brazil sorozatot!" Na ez már nagyon hasonló...
Szóval neked is írt az egyik rajongóm. De te hülye az Gabika.
Például ma is, meg úgy a megújulás óta szinte mindig! Legalábbis itt!
Megérdemli? Mi ez? Szenthadjárat?
Á szóval te is megvernél. Állj be a sorba és ajánlj fel egy pályanapot, úgy illik!
Te olyan hülye vagy. hogy kikérded saját magad pofiljába

Te olyan hülye vagy aki üzenetbe kikérdi Clamról a véleményem üzenetbe. Persze más nincknév alatt. Há te mekorra marha vagy. :D A fasz üsse ki a szemedet bazd meg!

Pontosan! Több profiljuk van, az itt jelen lévők 50°tuti, hogy legalább 2 profilja van. Látszik, hogy fris regisztrációs vagy, régen nem lehetett nevet változtatni, így ha valaki újat akart az egyenlő volt az új profillal.
Az pedig oly hatalmas ellentmondás, hogy fotósnak gondoltok, de pénzem pont motorra nem lenne. Persze szerinted én nem értem... fetrengőssmájli
Az úgy van, hogy van egy határ! Az anyázás, vagy a családom bármilyen formában történő megemlítése túllépi ezt. Az ilyen emberek felőlem hullhatnak, mint a legyek.