Koszi! Mar uton van a yoshi barat is japanbol, 2 hete indult el a full gasosok szerint, lassan ideerhetne 2ig hibatlan ido volt, utana beborult, ugy mar kicsit husi volt, jottem is haza
Szép
Már csak a Yoshibarát hiányzik
Én is kimentem volna, mert sikerült korán kelni, aztán nem lett belőle semmi mert Valentínozni kellett a párommal, ha már jövő7en nem látjuk egymást. De legalább a kedvencemet főzte
Első a Pocak második az élvezet
Most szedtem szét -raktam össze kettő CBX 750 blokkot, és megállapítottam, hogy nem kínai anyagból készítették!! Azonkívül a szerelhetősége, a tervezés- felépítés logikája minden tiszteletet megérdemel!!
Tudom,30e.
most kaptam szet a lengukart,minimalis feluleti rozsda aket golyoscsapagyon a keves zsir miatt tugorgos jo,kutyacsobtban szinten,szimeringeket cserelek,kimodom bezsirzom es jo is lesz.
19 evesen.
Szedtem szét Honda blokkokat , és amelyikben a 635-ös csapágy tört össze annak is nagyon szép a belseje! A fogaskerekek fogfelülete a főtengely csúszó felületei tükrösek ! Az amelyik cca. 39 000et ment alig kopott, még megmunkálási nyomok látszanak!
Már csak a Yoshibarát hiányzik
Én is kimentem volna, mert sikerült korán kelni, aztán nem lett belőle semmi mert Valentínozni kellett a párommal, ha már jövő7en nem látjuk egymást. De legalább a kedvencemet főzte
Első a Pocak második az élvezet
A mai nap apropójából jöjjön egy örök gyöngyszem:
most kaptam szet a lengukart,minimalis feluleti rozsda aket golyoscsapagyon a keves zsir miatt tugorgos jo,kutyacsobtban szinten,szimeringeket cserelek,kimodom bezsirzom es jo is lesz.
19 evesen.
csak 50 vagy annyi sincs az órában...
Ettol fuggetlenul ilyen gazdak mellett tenyleg jol kitalaltak ezt a motort ha meg beindul.