Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért kép nélkül elég kétértelmű bejegyzés volt
Koszi! Mar uton van a yoshi barat is japanbol, 2 hete indult el a full gasosok szerint, lassan ideerhetne 2ig hibatlan ido volt, utana beborult, ugy mar kicsit husi volt, jottem is haza
Szép
Már csak a Yoshibarát hiányzik
Én is kimentem volna, mert sikerült korán kelni, aztán nem lett belőle semmi mert Valentínozni kellett a párommal, ha már jövő7en nem látjuk egymást. De legalább a kedvencemet főzte
Első a Pocak második az élvezet
Hopsz ez lemaradt :)
Vegre mar jol esett kicsit elovenni, iden eloszor
Kézcsókom szépasszony!
Guten Morgen neked is Motorozzatok Budapest felé, erre egész nap sütni fog
A mai nap apropójából jöjjön egy örök gyöngyszem:
Itt is nekilátott felhősödni, bár még az Istvándi hegy napsütötte! De tudod mit? Hagyjuk hogy az legyen ami lesz! De csak ma!!
Szia Jocó! Itt is, de délutánra esőt jeleznek...
Beléd is István! Itt süt!
Jó reggelit...
Főleg ha az az ajtó egy keskeny kis ajtó!
Ládában és nem sorban állva várakoznak!
Egymas mellett be se fernenek az ajton annyian vannak.
Gondolom egymás után jönnek az alkatrészek, nem csak úgy össze-vissza
Most szedtem szét -raktam össze kettő CBX 750 blokkot, és megállapítottam, hogy nem kínai anyagból készítették!! Azonkívül a szerelhetősége, a tervezés- felépítés logikája minden tiszteletet megérdemel!!
Tudom,30e.
most kaptam szet a lengukart,minimalis feluleti rozsda aket golyoscsapagyon a keves zsir miatt tugorgos jo,kutyacsobtban szinten,szimeringeket cserelek,kimodom bezsirzom es jo is lesz.
19 evesen.
a piacon sok ilyen van
csak 50 vagy annyi sincs az órában...
Vagy ahhoz is hulye hogy visszatekerje a km-t.
Ettol fuggetlenul ilyen gazdak mellett tenyleg jol kitalaltak ezt a motort ha meg beindul.
Szedtem szét Honda blokkokat , és amelyikben a 635-ös csapágy tört össze annak is nagyon szép a belseje! A fogaskerekek fogfelülete a főtengely csúszó felületei tükrösek ! Az amelyik cca. 39 000et ment alig kopott, még megmunkálási nyomok látszanak!
Bár lehet csak elírás.
Ez viszont igaz!!
Nekem bejon,mint a kutyanak adnak mikor megserul es az orvosnal es kapja azt a muanyag gallert.
Rondábbra viszont nehezen...