Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

odaadtam egy ismerős gyerekének
nem baszakszom a sok cigóval, meguntam az árusítást
megvan még az rajfon?
Ilyen relével csináltam meg a vészvillogót az előző motoron.
most jutott eszembe vannak ilyen reléim, majd megszakítom a nullát is: https://www.tme.eu/hu/details/...
kapcsolón nem hinném hogy átmenne bármi is én a led meghajtóra gyanakszom
Nagyon pici áramot átereszt a kapcsoló, a LED meg arra is világít.
Nekem vannak ilyen irányfényes kapcsolóim. Azokon a kis parázsfény lámpákon is át megy annyi áram hogy halványan világít a LED.
Nem , nem !
Ezt a stílust nem kéne erőltetni
Az utolso macskat a nagytarcsa utani banyaban dobtam ki mert a foxi kinyirta.Pfejj de ruhellem a macskakat.
Tegyél már be egy cuki cicás képet csak hogy lássák, alaptalan a vád, miszerint veled nem lehet cicózni
En hulye meg csak harcolok a tukorrel,mert olyan csinire sikerult hogy szart se latok benne.A regi jobb volt,de az 20-30e kozt van /db.
Ha ki tudom fogni,de most nincs bontva egy se regota az ebayen.
Igy probacsereszne egy 2 e forintos hosszabbitoval.

Nameg amugy palyara kell feklampa vagy basszam ki azt is?
Az még csak hagyján hogy van barom aki megírja , de az anyját b@ssza keresztbe aki elolvassa !!!
folyik?
Maga a niagara.
Ez már tényleg vicc ami itt folyik.
Kezdem visszasírni a milyen olajat..........milyen gumit.........es a kardinalis kinek van doboztartója kerdeseket.
Fognak írni rólam egy életrajzi regényt ez sem lesz két napos történet
relé kattog benne, ezért nem értem hol marad benne az a kis áram
még a ledszalagnál megfordítom a fázist hátha a meghajtón annyit gerjed hogy világít csak hopp és este lett
mondjuk amikor sima kapcsolóról ment akkor nem világított gyengén,
Most mé' vagy ilyen? Ez már egy 2018-as kaland és nemsokára olvashatunk egy tesztet a tesztjéről
Ne félvezetős kapcsolót használj, hanem relét a mozgásérzékelő kimenetén. Csak egy tipp....
ez a villanyáram rejtélyes
felpakoltam a ledcsíkokat a házra, mozgásérzékelő is van ami szem szájnak ingere
aztán ha felkapcsolja szépen világít, ha lekapcsolja a mozgásérzékelő akkor meg gyengén
nem tudok rájönni hol a hiba
Hát ez szívás
A két okostojás.Ezt egyébként személyesen nem lehet megtárgyalni,mert virtuálisan könnyebben megy a seggnyalás!
Huha, most tanuljátok és ide kell beírd ? Kutyát nem érdekli hogy mit tanulsz.
Forgácsoló üzemben dolgozom, és ott is mindig a fúrás a téma!
én e!De én már ezt is tudom ( negatív)
most te készülsz a vizsgára, vagy én?