Pedig most kell gondolni a jövőre
Lassan a farkam se tudnám kiverni olyan fosok az izületeim, merz anno az izom bírta az izület nem
Vagy épp 10+ évig kínlódni az idiótákkal, és az idegeim se olyan acélosak mint régen..
Stbstb
A francnak van kedve buzogni én csak élvezni akarom az életem. Aztán hogy ez hogy sikerül azt majd az idő megmutatja. A franc sem gondol most arra hogy vajon milyen egészségi állapotom lesz 30-40 év múlva.
Hát jó. Nem fogom a világnézetemet rád erőltetni. Mert tudom hogy semmi értelme csak feszültséget okoz. Én mindig azt nézem hogy az a dolog amit "muszáj" annak mennyi haszna van és mit ér meg nekem. Ha megéri akkor meglépem ha nem akkor nem. Befektetett energia kontra elérhető haszon. Ha nincs legalább egálban a kettő akkor már nem erőltetem annyira. De ez vagyok én. (az hogy mit tekintek haszonnak az már szubjektív, nem feltétlenül forintosítható ez a haszon sok esetben)
Ti fiatalok mindig buzogni akartok
Aztán elbasszátok a szervezetet utána meg egy rakás fosként vegetáltok még 50-60 évig...
Persze van pár szerencsés de a többsége megszívja
Nem ezt mondtam. Kiforgatod a szavaimat. Csak azt mondtam hogy semmit sem muszáj. Muszájból kötelező dolgokat az ember egy idő után megutálja. Még akkor is ha alapjaiban nem is rossz dolog.
Hidd el lesz lehetőség pihenni is. Mindig megoldod valahogy. Ne menj neki azzal a gondolattal az évnek hogy erre se meg arra se lesz idő mert ezt KELL meg azt KELL csinálni. Ez butaság ha így indulsz neki az évnek ilyen is lesz. És nem KELL semmit sem. Dolgokat lehet csinálni de soha nem muszáj.
Engem nem akarsz welnessezni vinni
Kritériumok!
1. Legyen jakuzi
2. Legyen egy min 40fokos zacsi masszírozós medence
3. Villás reggeli (de ha kiszurják a szemem mézes zsömivel, azt hozzád vágom)
4. Pia dögivel
5. Kinai taposós, kielégítős tini
6. Meglepi
7. Te fitetsz!!!
Nahh mikor indulunk???
U.i ha közeledni merészelsz, már mondhatod a családodnak hogy ne várjanak haza!!
Szerintem igen. Amint a suli-ban nem lesz minden második héten vizsgád máris lesz némi szabad kapacitásod. Biztos vagyok benne. Aztán ha kiadja én szívesen megnézném Zakopanét.
Lassan a farkam se tudnám kiverni olyan fosok az izületeim, merz anno az izom bírta az izület nem
Vagy épp 10+ évig kínlódni az idiótákkal, és az idegeim se olyan acélosak mint régen..
Stbstb