Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pedig most kell gondolni a jövőre
Lassan a farkam se tudnám kiverni olyan fosok az izületeim, merz anno az izom bírta az izület nem
Vagy épp 10+ évig kínlódni az idiótákkal, és az idegeim se olyan acélosak mint régen..
Stbstb
A francnak van kedve buzogni én csak élvezni akarom az életem. Aztán hogy ez hogy sikerül azt majd az idő megmutatja. A franc sem gondol most arra hogy vajon milyen egészségi állapotom lesz 30-40 év múlva.
Hát jó. Nem fogom a világnézetemet rád erőltetni. Mert tudom hogy semmi értelme csak feszültséget okoz. Én mindig azt nézem hogy az a dolog amit "muszáj" annak mennyi haszna van és mit ér meg nekem. Ha megéri akkor meglépem ha nem akkor nem. Befektetett energia kontra elérhető haszon. Ha nincs legalább egálban a kettő akkor már nem erőltetem annyira. De ez vagyok én. (az hogy mit tekintek haszonnak az már szubjektív, nem feltétlenül forintosítható ez a haszon sok esetben)
Ti fiatalok mindig buzogni akartok
Aztán elbasszátok a szervezetet utána meg egy rakás fosként vegetáltok még 50-60 évig...
Persze van pár szerencsés de a többsége megszívja
Nem kötelező mindig az Nem KRESZ ez
Azért ne valami 50 éves cigány mami térdepeljen.....
De egye fene egy kellemesebb kialakításí 45ös is megfelel a célnak. Legfeljebb nem nézek rá sűrűn
De vannak dolgok, amit muszáj! De más életmódunk van, neked nem muszáj, nekem sok mindent muszáj, max választani tudok, "ma" mi a fontosabb.
Nem ezt mondtam. Kiforgatod a szavaimat. Csak azt mondtam hogy semmit sem muszáj. Muszájból kötelező dolgokat az ember egy idő után megutálja. Még akkor is ha alapjaiban nem is rossz dolog.
Olyan nincs hogy nincs előjáték
nincs pipa!
Jutányos áron, akkor te 2-3eft-ból meg is vagy!
Csak aztán ne légy finnyás!!! Pipa az pipa
élni sem muszáj ennyi erővel....
Épp ezért, idén semmilyen újévi fogadalmat nem tettem!
Amit akarok azt ha esik ha szakad de megcsinálom!
Hidd el lesz lehetőség pihenni is. Mindig megoldod valahogy. Ne menj neki azzal a gondolattal az évnek hogy erre se meg arra se lesz idő mert ezt KELL meg azt KELL csinálni. Ez butaság ha így indulsz neki az évnek ilyen is lesz. És nem KELL semmit sem. Dolgokat lehet csinálni de soha nem muszáj.
Akkor 3 jegyet foglalj!
Köszi még1x
Engem olcsóbb elvinni
Nekem elég a sima vákuum is és pia se kell
Tiszta főnyeremény vagyok
én is megyek
Hát Cefi ne félj ettől nem kell tartanod.
majd iskolapad helyett jön a pályázás, meg versenyek meg app.... nem, ennek sosem lesz vége
Engem nem akarsz welnessezni vinni
Kritériumok!
1. Legyen jakuzi
2. Legyen egy min 40fokos zacsi masszírozós medence
3. Villás reggeli (de ha kiszurják a szemem mézes zsömivel, azt hozzád vágom)
4. Pia dögivel
5. Kinai taposós, kielégítős tini
6. Meglepi
7. Te fitetsz!!!

Nahh mikor indulunk???

U.i ha közeledni merészelsz, már mondhatod a családodnak hogy ne várjanak haza!!
Szerintem igen. Amint a suli-ban nem lesz minden második héten vizsgád máris lesz némi szabad kapacitásod. Biztos vagyok benne. Aztán ha kiadja én szívesen megnézném Zakopanét.
Fél8ig, hülye okoskodó telifün
Konisuááááá
Én mint sport ember
Reggel 6tól fél7ig elmentem pancsikálni a nyuggerekkel ha már aludni nem birtam
És k..aaa jól esett
szted vége lesz?