Én azért azt mondom állítsunk fel egy 12 tagú ellenőrző bizottságot aki kivizsgálja és szakértői véleményt készít az állításod ellenőrzésére.
Állítsunk fel kibaszott jó ez a,magyar nyelv az ilyen kétértelmű dumákhoz
Unokstesóm 8 évvel fiatalabb mint én, aztán amikor nászúton voltak nagybátyámék akkor vették a legót. Szóval kb 1980ban kaptam
Ekkor jóval drágább volt a lego mint nagybátyám havi bére de ilyen fasza motoros cucc
Én rengeteget játszottam vele, kibaszott okos és ügyes lettem emiatt is
Bár kezdek hülyülni a,kor miatt de a kreativitásom még messze az átlag felett van
Mondjuk ezt a mai cégek pont nem értékelik
"Minden hülyegyerek halat akar" Ezen jót röhögtem....Olyat is ismerek,aki ezért kimegy a vízpartra horgászbotokkal..... Oszt ha nincs hal bánatában iszik.... Ha van...akkor meg főleg.....
Foorvos volt a fogadottam. Egy seggfej, de tudta a dolgat. Mondta is anno vigyorogva, hogy 130 nala a szules, es ezek utan tegnao vigyorogva is adtam oda, mert megerte. Egy paraszt bunko volt terhesgondozason, de nem kaszabolt ossze, es ezert orok hala. Pedig nem volt olyan pirinyo se a gyerek es en se vagyok egy barlangszeru.
Iszonyat megkonnyebbules, hogy nincs gond odalenn. En ezert akartam anno csaszart, hogy inkabb vagjanak fel, de ne menjek tonkre a legfontosabb helyen. Persze amikor ezt közöltem anno a dokival, korberohogott, hogy nala ilyen nem lesz csak ha egeszsegugyi problema lepne fel.
van egy 80nm padlás, kiemelve bizi nagy tetővel, akkorát csináltak az ácsok hogy a tetőtéri szobák felett elférne még egy szint sinán nelehtnem vagy 3méteres szobát csinálni 2m belmagassággal 3. szintnek
Átigazoltál már az új helyedre a melóban vagy még mindig egyszerre nyomod a kettőt ?