akror az jó doki nekem 19 éves a gyerek de látom hol volt vágva
ellenben a kezemet pár éve műtötték azt úgy összevarta a doki hogy szinte nem is látszik
ilyen rejtett varrással készült:
Csinálj egy garázsvásárt
30 kg jó minőségű eredeti legó a testvérek között is egy jó havi fizetés Azt mondjuk nem mondhatnám, hogy a 286-os xt alaplapokért nagyon ugrálni fognak, de mondjuk a keverőtárcsás mosógépből a motor még jó lehet valakinek Az akvárium is tuti biznisz Minden hülyegyerek halat akar, mert többnyire olcsó és azt hiszi azzal semmi gond nincs Aztán mikor úgy bezöldűl az algától, hogy át sem lehet látni rajta, kiganézni már nem tetszik ilyenkor szokták lehuzogatni a wc-n a kishalakat, ahelyet, hogy odaadnák valakinek csukázni a fasza vitorláshalat, vagyazokat a rikító narancssárgákat
Hat meg en!!! Igaz a gyerek a tegnapi elso alkalmat kurvara keresztbe akarta huzni, de kitartottunk
Mondtam a Zuramnak, hogy 7 hetet kell bepotolni, kosse fel a gatyajat ennek oromere holnap itthon se alszik, menekul egy pihinapba (megtartja a kollegaival is a tejfakasztot)
Azon amugy tenyleg jog rohogtem, mikor a doki tolem kerdezte, hogy hol is varrt, mert nem latja
ha idén lesz időm felgyújton az összes kacatot a gecibe
az elektronikai hulladékgyújtésről lemaradtam, mert van pár tv dvd lejátszó meg minden fiszem-faszom az elmúlt 20 évből
aztán ha ezek elmennek a többit fel lehet gyújtani egyedül a mézes hordókat fogom eladni, meg a közel10 mázsa cukrot
ja még egy 3 hektós hűtőláda is van
és ez csak a nagyja......
nekem van egy
emékeztem hogy van, de kb 3 éve nem láttam, de megtaláltam, igaz kb 2 órát vakargattam a szar a padláson mire meglett
kb 80nm szirszar van, 30 kiló legó, keverőtárcsás mosógép, 50nm járólap, 120l akvárium 80as évekbeli pc alaplapok egy pót mosogatógép
és a többi 732 kiló mindenféle dobozok, nokia 2010 és társaitól kezdve
de meglett mert kurváta tudom a káoszban mi hol van, csak szar feléről kezdtem keresni
ja
de csak kívül
dugd csak belefé az ujjacskáid aztán megérzed a vátozást
de no para keresd meg a gyerekkori üveggolyóid (ha neked nem volt akkor az őseidét) aztán mehet a résbe és lehet vele tornázni
Ez egy fasza hely Az elveszett headszettől 5 hozzászólás alatt eljutottatok a pöcsig, csöcsig, pacalpörköltig, meg a pináig
De hát az ember már csak ilyen állandóan csak baszna meg zabálna Mások meg nem tudnak headszetet szerezni a telefonjukhoz információ híján
ellenben a kezemet pár éve műtötték azt úgy összevarta a doki hogy szinte nem is látszik
ilyen rejtett varrással készült: