Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elhiszem. Mit szólsz ha te is túléled ezt az időszakot meg nálam is beáll a jelenlegi káosz valami rendszerbe aztán ha rendbe szedtük a sorainkat elmegyünk egyet pihenni valahova. Attól függ mikor jön ez össze ha már fasza az idő akkor motorral ha nem akkor csak irány a Balaton. Valami ilyesmire gondoltam. De persze nem jövő héten hanem ha vége van ennek a nagy rakás gőzölgő s....... Majd utána.
aludtam vagy 3 órát, ma azt sem tom mivel és hogy szopjak, hulla vagyok
Na van azért egy jó hírem mert látom hogy nálad gyűlnek a gondok meg a problémák. Úgy néz ki belekezdünk végre rendes melóba. Ha nem is azonnal de jövő héten már biztosan. Szóval lassan vége az iszonyat intenzív tanulásnak és elkezdjük a saját értékesítési stílusunkat kialakítani és belekezdünk a melóba. Végre. Kezdek ebbe a sok tanulásba belefáradni. ébredéstől lefekvésig tanulás most már 2 hete egyhuzamban levegővételnyi szünet nélkül. (Elszoktam ettől)
Reggelt sziasztok !
Nem kell szoktatni,teljesen termeszetes erzes.
Csak 10-essel lesz, ha rászánom magam egyáltalán. (Karcmentes, 2 éves Lumia 650 DS). Most szoktatom magam az androidos SziáMiau-hoz.
eladó windows phone-t keresek.... 8.1-es oprendszerrel
láttam embert akit kettévágott a kocsi kerék, odabaszós volt.....
mondjuk azóta nem tudom megnézni a horrorfilmeket
jumping
No meg a bungee jumpig gumi nélkül.
a mozdony sosem téveszt
Vagy ősszel Gemencen besétálni a lővonalba, amikor lövik ki a selejt bikákat.
lassan ki kell feküdni a tehervonat elé mert lassan olyan leszek mint a nők, hogy mindig az a nem jó ami van.......
www.realdoll.com
Ez nem hisztizik, nem stukázik, nem fáj a feje, nem amortizálja le a bankszámlát.
Bedobnád egy feminista gyűlésre? Amúgy neki igenis jó, állítólag jól elvan házas emberként "kifogott halat nem etetjük".
Csak van még 3 ujjad.
Neked semmi se jo cseszd meg? Tegyel ra egy lapattal, fogadj colibatust
közel 30 év tapasztalat után kezdek rájönni hogy a hivatásos vonal stresszmentesebb és hosszó távon még olcsóbb is
Akkor el kell engedni egy szopósborjút.
szomszédba van egy tehenészet, de nincs 4 pöcsöm, aztán csak falsot szívna
Fejőgépet nem próbáltad?
én lusta vagyok recskázni......
Nem is kell. Amit te írnál azt már egy nagy klasszikus megfogalmazta a 43-ik másodperctől
http://youtu.be/qpy03ddniMI