Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkó' becoptam.....
Hát a youtube-on?
ha tudnad milyen neven van acc.om a feszbukon.
semmit nem jelent.
Lehet kamu.
Én símán el tudom képzelni róla.
Az igazi Trebitsch....
....és ismerősnek jelöltelek!
Legalább a nevedet megtudtam....
13-ért mehet!
Tedd vissza lécci és a holnapiakat is tedd ide....állati...
Ebből is tanultam, a jófogásról már levettem, én nem gondoltam hogy ennyi hülye van...
Keszedem a fészbukról is csak mobilról nem az igazi
Amúgy a részbukon múltkor hirdetett egy ismerős valami kacatot ráírtam hogy tacskó kölyökkutyát beszámít-e
Kb minden értelmes ember leveszi hogy ez csak cinkelés
Aztán rámír egy fogyatékos hogy őt érdekelné a kiskutya
De ez a 13 ezres cigó gyerek vitt mindent
Mennyit engecc a feléből....?
Alapból kellett volna irányár: 15 papír azt örül a 12-nek kecske & káposzta szindróma tudod!
Kire gondoltál?
A tiltott gyümölccsel vigyázni kell.... Be van baszva mikor beleharapnak az almába....
Tényleg büszke lehetsz magadra
Roppant óvatos legyél nehogy erre kényszerülj !
Vannak akik értelmeset nem tudnak írni, akkor a baromságukkal villognak itt, hadd lássa mindenki hogy mekkorák ha esetleg valakinek nem tűnt volna fel ! !
Remélhetőleg most majd jól megcseszik őket a Franciák, és elindul valami javulás ezen a téren, mint a csaló dieselekkel, mert ez már tényleg pofátlanság amit megengednek maguknak a mobilgyártók....vagy tényleg valami Xiamiaút veszek 30ezerért, aztán eldobom ha lemerül az akkuja
Én iphone-os vagyok mint tudod, de egy vicc amit csináltak ezzel a 11-gyel, és visszarakni sem lehet hivatalosan a 10-est. 6s-t akartam venni mert ésszerű ára van, na de jövőre ha jön az új ios az is belassul és kukás. Kezdek nagyon kiábrándulni, pedig a legjobb csak ne lassítanák a régieket...
Na, megint van min pörögni az ostoba zsírdisznóknak meg a többi félkegyelműnek, lehet egymást szopkodni.
A tesó most kapott cégeknek ilyen SE-t.
Nem tűnt nagy durranásnak.
Ez igaz.
Előre szóltam, hogy kis tacsi
Ájfón is addig fasza amíg új
A 4-5 évesek már belassulnak a sok progitól
Pl az 5s még elbír mindent de a 4s már néha 20 másodperc volt mire elindította a vodafone alkalmazást