Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

első körben csak az árak érdekelnek, mert ha jó sok akkor le tudom beszélni az asszonyt róla
így én is jól járok mert nem kell szarolni vele
Inkább a drágább 38mm-est keresd.
ettől a betontól a mostani is szebb....pedig minimum 15éves
ez a betonos cucc egy peca tanyán vagy valami hegyi hétvégi házban még elmenne
igazándiból az a harciasabb bútorlap kellene, de majd körbenézek a praktikerben egy szikével
Ha van píz nemszóltam.
akkor már inkább gránit lap, az valahogy néz is ki
igaz hogy vagy 20ezer egy négyzetméter de az akár örök élet
Komolyan mondtam a betont.
Megfelelő beton tipust használva gyakorlatilag kinyírhatatlan lesz,lehet vágni,nedvességálló,olajozva semmit se szív be.
Usákoknál kedvelt a dolog nagyon.

http://youtu.be/eyouJ9Kx1OQ;t=27s
+1 hiányosság azon nem lehet döngetni az asszonyt mert hideg
Az minden munkalapnál így van, de nyilván jó minőséget kell venni, az ellenállóbb.
Késsel mondjuk egyiken sem vagdalnék. Erre feltalálták a vágódeszkát
Márványlap
asszony agyal le kellene cserélni, van vagy 6 méter körbe
ami most van az nem sima fóliás hanem valami fura cucc ha dekopíral vágom akkor pattog le az a kemény réteg
a márvány meg a többi kő nem az igazi, arról levakarni az zsírt vért stb elég necces
Az pedig munkalap.
De van diferencia két munkalap közt.
Öntsd ki betonból.
de azok hokik, nekünk ami van a kés alig karcolja meg, valami hasonló kellene de mindenhol csak ezek a vékonyan fóliázott akármik vannak
bútorlap-munkalap mittudomén mi néven
Munkalap
Munkalap.
a konyhabútorokon mi annak a lapnak a neve ami felül van? az "asztal lap"
bútorlap, de amin az a fólia biszbasz jó vastag strapabíró cucc
Kezdek kételkedni az oldalban :/ pink galériák megjelennek de amit én töltök fel az még mindig cenzúrára vár :( Kár,hogy egyesek miatt ilyen irányba ment el az oldal,hogy ennyire át kell nézni amit feltöltenek....
Itt azért jogalapja apámnak is annyi volt mint a többinek.
Nagynénje halt meg, örökös nélkül, így a család másik ága ami elég terebélyes lett, közöttük oszlott meg.
Bár közel álltunk hozzá, de tényleg elég szegényes örökség volt. Temetésre elmentünk, aztán kb. ennyi....amit akart már régen nekünk adta.
Az egy jó év volt,1,5 tároló tele lett vele.Azóta se tudtunk dűlőre jutni a társtulajdonosokkal,így máig vennünk kell a fát.
Vicc ez az osztatlan közös tulajdon.
Csípem én is mikor örökségre rájönnek a random rokonok, mint a keselyűk, szép dolog is a kapzsiság, kellemes.
ha nem jött volna a yard akkor még talán érdemes lett volna ezen elgondolkozni....
Ilyen nekünk is volt. Ment a hajtépés a soha nem látott rokonok között. Apám reflexből lemondott az örökségéről, ő járt jobban, a rokonok azóta is marakszanak a semmin
Meg kellet volna azt a részt is ritkítani és ráfogni a cigókra
Mázlista, még kivágnod sem kellett.
Plusz az állam 150 ezret évente.
Én már csak ezért is használom.
Szerintem nincs tuti megoldás, de a betét biztosítás miatt azért nem olyan egyszerű eltüntetni ezt a pénzt.
Meg ha el is tüntetik az állam nem teheti meg hogy nem kártalanít valamilyen szinten.

Viszont azzal egyetértek hogy nincs tuti megoldás. Bármivel takarítasz meg, annak van kockázata. Ezért kell több lábon állni, és nem bízni semmiben és senkiben.
Nekem vannak hosszútávú részvényeim, van nyugdíj takarékosság, van egy viszonylag jól felszerelt műhelyem, apránként alakítom át a házat hogy minél kevésbé függjek másoktól.
Lehet mondani hogy ez meg az nem éri meg, de most van felesleges pénzem. Ezek a befektetések lehet hogy soha nem térülnek meg, de lehet hogy jövőhéten elzárják a gázvezetéket és felmegy a gáz ára, engem viszont ez már nem fog érdekelni. (fog mert nincs még napelemem :) )
mondjuk így visszagondolva lehet nem cigó volt mert rendesen vágták ki nem hagytak csonkokat
ezt a 2 csapatos favágást hallottam már, egyiknél a fűrész van a másiknál a fa