Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szerinted mégis minek hoztalak el vagy ajánlottam fel vagy történt az ami ha nem ez volt a végcél.
Meg a nagy büdös ... -t Nem nem maximum narancs felnicsík de az a plafon. Láncvédő meg nem kell. Minek? Felesleges súly. Ha leveszem az kb -0,5 kg
Persze, persze, ne aggódj
Azért két citromsárga felni csak kéne rá, nem? Meg egy piros láncvédő, hogy látszódjon.
Biztos Kéki miatt :P ( am tényleg rengeteget számított)
Honda Kék marad előre szólok :-D
Én különben azóta is megborzongok azon hogy milyen gyorsan rendbe jöttél. Mondjuk az elején kicsit aggódtam mikor lázas voltál mire hazaértem. De akkor is pillanatok alatt rendbe jöttél.
Szóval akkor mikor hozod fényezni?
Ez jó lesz?
http://www.carcolor.hu/shop/hu...
mekkora dolog volt, hogy le tudtam szedni meg felülni , hmm....
Hát volt baj. Mikor küldted a fotót hogy pizsomában cseresznyézel a Malacon az udvaron délben.
emlékszel , mikor nyáron a pizsamában sisakban . csizmában, kesztyűben simogattam x11 kipufogóját? betegek azok a képek
ennék már...
Szerintem helytelen, de a te dolgod !
Azt mondtad van most aki főzzön rád. Pattogtass vele. Rád nem főzök. Cicára is elég. Olyanokat tud enni hogy iszonyat :-D Mindent mindennel. Csak Lidlis műanyag hamburger legyen akkor nincs nagy baj :-D
A jó isten se tudja biztos van vagy 2-3 féle mikrós a szekrényben.
neked milyen van? nekem sajtos
neked milyen van? nekem sajtos
Hozz át belőle.
én tegnap este... uh és még nem ebédeltem ma... meg kéne főzni , jájj
Ő messze nincs még vége. Én megyek pattogatok kukoricát :-D
Te kis hülyegyerek, próbálod kiforgatni a szavaimat, de közöd nincs az egészhez, csak jöttél bután egyet érteni valamivel.
Nyugodjatok la a picsába, attól jól megnyugodtok.
Na még meddig fogsz itt ezen rugózni ?
Rekélem a Kupec ma este is itt lesz és mégjobb kabarét csinál belőled