Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már több soron elküldtük egymást a francba, viszont még mindig hajlandó vagyok privát üzenetben értelmesen megbeszélni ezt vele.

Kifejtheti mi a baja, mit hisz annak, hogy én beszóltam neki és megtárgyalhatjuk...de erre nem mindenki érett, pedig sárdobálás nélkül lezajlana felőlem.
Amúgy az nem fura, hogy pont te ugatsz az "igazad bizonygatásáról", miközben arról próbálsz meggyőzni, hogy engem érdekel a véleménye? Ne légy már ilyen ostoba, kettős mércés...
Ezen ne légy meglepődve és ne csodálkozz ! Aki úgy nőtt fel, hogy kulturált értelmes társalgást - beszélgetést életében nem hallott, az honnan tanulta volna meg, hogy azt hogy is kell??! Nem kell az ilyennel sokat foglalkozni , helyre kell tenni gondolatban oda ahová való !
Ezt biztosan te fogod megállapítani innen az éteren keresztül. Jössz nyalizni nekik, mint egy pincsikutya és traktálsz a kitalációiddal.
Kímélj meg magadtól, a kutya nem kíváncsi rá, hogy te ebbe beleugass.
Hisztizel itt mint egy kislány, akármit ír te arra válaszolsz sokkal sokkal hosszabban mint ő.
Érdeke téged sőt idegesít téged... ha nem így lenne akkor nem reagálnál rá.
Vélt sérelmek megbeszélése helyetti szardobálás...
Ez kérdés? Sor 4 és kész. :-) :-D
Folyik itt az élet rendesen :)). Egyik fele nevet másik meg veszekszik :D. Miről megy a vita? 3 henger vs 1 henger?
Hely is annyi van hogy egy kisebb sereget is el tudunk majd szállásolni. :-)
jó, hát Érd is közelebb van télen csak jobb
Szép jó napot István Neked is ! Sajnos itt sincs motorozós idő ! De ez van , le van szrva , ha már ez van ! Most tettem egy 110 perces hegymenetet gyalog, hadd legyek edzett mire kitavaszodik !
Levike, fingod nincs az egészről, de belepofázol... Már itt a fórumon sem szólok hozzá, de ő előszeretettel utalgat rám, aztán végül nem bírja idegekkel és nekem címez valami szarságot.
Régen nem arról van szó, hogy kinek van igaza, mert mindenki máshogy vélekedik, szíve joga, itt már csak a cirkuszolás zajlik.
Szép napos jó időt az Uraknak ! Sajnos itt Badacsonyban beborult , mintha szükséges lenne, de le van szórva hadd boruljon ! De jön a március bármi legyen is addig !
Na ennek hozzaszolasnak az elso fele, tökéletesen illik rád.

Most kabaré vagy ahogy vergődsz hogy be tudd bizonyítani a sajat igazadat. Mondhataz akármit, feljdegesít ez téged.
De likérem magamnak nem is Pesten lesz hanem Érden ;-) :-P. Vagy ahova elviszed.
Ez az a lehetőség adott most is :-) ha összerakod most is pöcs röff indulna :-D
Pedig sajnos ha kinéznél az ostoba gőgöd mögül, észrevennéd, hogy te vagy az akinek baja van velem, nem énnekem van bajom veled...itt sem szólok hozzád soha.
Egy szenvedő szarházi vagy, aki gusztustalan módon más dolgával foglalkozik.

De tudod még mindig fennáll az ajánlatom, hogy privátban leírhatod értelmesen, hogy mi bánt ennyire, feltéve hogy a szaros ugatásod helyett képes vagy értelmes emberi kommunikációra.
végre ez a motorom is Pesten lesz, bármikor mehetek vele ( eddig is csak nem mindegy a táv azért)
Sosem én kezdem.
Te annál inkább.
Buta surmo paraszt vagy,jogsi meg ohne.
Csak nem írok annyi smilét mert mobillal nem szeretem keresgélni a smilékat :-) ;-)
Gyanús vagy te nekem, tekertél egy rakétát?
Ugyan cica. Péntek óta akkora vigyor lakik a fejemben hogy csak azért nem éri körbe a fejem mert van fülem. Kibaszott jó kedvem van. Rohadt jó érzés. Így meg hogy fasza ház is van îgy meg különösen fasza.
sztem meg akkor van minden rendben Nevess velem