Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jajjj, el ne kezd ezt...
De drága Pityu, bánt az bárkit, hogy kit és minek nézek? Nem lehet mindenkit szeretni...én sem veszem magamra más emberek gondolkodásmódját, azt hisz és gondol mindenki amit akar. Mi ezen a sértő, nem tudom.
Na látod ilyet motoros nem ír semmilyen formában másik motorosnak! Kamionmatrica stb stb...
Akkor van baj. Ha már a semmin is ilyen jólesően kacarászol.
Annyi eszed nincs, hogy egy ilyen egyszerű sztorit összerakj, te nyomorult...
Az egy dolog, hogy a motorozásról más a véleményem, de az ugatást bizony te kezdted, de trágárkodtál először, csak ezt gyerekesen már elfelejtetted...sőt, azóta sem szóltam hozzád, de mint egy kis óvodás, be vagy hisztizve és lesed az alkalmat a visszavágósdira, komolyan szánalom vagy.

Szerinted engem zavar, hogy te mikor kezdtél motorozni? Az sem érdekelne, ha becsavarnád magad a szalagkorlát alá, le se szarom.
Viszont ha olyan ostoba jószág vagy, hogy nem tudod elengedni a kitalált sérelmeidet, az már csak a te nyűglődésed.

Semmi közünk nincs egymáshoz, de szenvedsz...
Tényleg írtad Lali azt, hogy a legtöbb ember egy darab szarnak tekinted, jó tudom azt is írtad ne vegyem magamra ettől még nagyon sokan nem érzik magukat szarnak és nem is azok hanem emberek. (szar nélkül) Mint írtam már vizsgázz le "A"-ból vegyél motort azt tavasszal baszassuk akár együtt...
Mégis mi a kacagás tárgya?
Az ügy indult hogy aki nem egész életében motorozott az egy darab szar,erre mondtam hogy nem.
Akkor kezdett alpári nyelvezet én szitkozódott a csökött kotorek.
Én meg nem hagytam annyiban,a saját stílusát etetem vele azota,de annyira hülye hogy nem érti.
Ez nekem játék Tibi, pont erről szól...Kitalálunk egymásról dolgokat és azt hajigáljuk. Alapvetően nem szeretek lesüllyedni erre a dedós szintre, de ha már elkezdik a burkoltnak hitt beszólogatást, akkor 2-3 hsz. alatt előhozom belőlük ezt a toprongy stílust és mehet a cirkusz...ezek meg azt hiszik, hogy komolyan veszek innen bárkit...

Műsor az egész, kacagok végig. Az a hülye, aki ebből bármit komolyan vesz.
Lali, én egy szóval sem mondtam, hogy te kezdted , de ha szórakoztat, az más. Ha nem, akkor el kell engedni.
Én imádok vitázni és vitákat hallgatni, mert sokat lehet ilyen módon tanulni. Viszont a vitához érvelni kell. Amit ti Zolival
csináltok, az nem vita, hanem a "Ki dob nagyobb darab szart a másik arcába" játék. Mivel a végtelenségig lehet fokozni, ezért nem vezet sehová .
Ennél csak az rosszabb, amikor valaki hazug, kitalált, semmilyen forrásból nem alátámasztható dolgokkal érvel, bizonygatva a saját igazát,
nem engedve abból.
Ez lehet. De kicsinylem az ormányt tudod. Nem szeretem ha szorít.
Nézd a jó oldalát! Az alkatod már megvan hozzá
Úgy érzem modernizálnom kell magam. Ha női szemmel nézve az elefántos cuki.
az elefántos nagyon cuki
úgy érzem megérett a világ a pusztulásra.
Akkor most megkerül az tuti mert félig már kifordított már a házat a 4 sarkából.
A hirdetés nincs fent. De egy garázzsal együtt 3 szintes 140 m2 +garázs. Érd parkvárosban az M7 és az M1 közötti csücsökben. Sok sok fával belül. Mindezt 140E-ért + rezsi.
lehet nálad van
Muti már meg a helyet nekem, mit találtatok végül, meg majd írj hozzá adatokat.
Csak a te kedvedért