Még nem tudom. Egyenlőre viszem a Fordot. Meg amint van hely a garázsban cica hozza fel a malacot. Aztán ha minden egyenesben van akkor nézek valami kotlákot amivel a pályára is fel tudok menni. No meg hogy mi lesz a véges azt nem tudom. Majd alakul.
Persze, ha már te kezdted akkor miért ne? Ide ragasztottalak a telefonod elé tegnap óta. Mondjuk este már hagytalak a szarodban fetrengeni, de ma is van még időm, ráérek műsorozni. Látom szétbasz az ideg, hogy le se szarom a hisztid, csak nevetek rajtad.
Még semmi szabin vagyok egyenlőre. Be be nézek a melóba mert le kell számolni meg hasonlók. De már most kibaszottul élvezem. Este? Ha kóbor okunk egyet akkor már most begyújtok hogy jó meleg legyen mikor haza esek éjjel.
Ez nem elmélet, tisztán látszik a szarháziságod, olyan dologért hisztizel, ami vagy nem létező problémád, vagy nem a te dolgod...mint egy buta kisgyerek.
Ringasd magad abban a hitben, hogy jelent a senkiházi szavad annyit, amin felmérgelném magam, szép tévképzetek, győzködd csak magad, szánalmas vagy.
Már megint az elméletek.................
Közben már vörösödsz,vörösödsz,csapkodsz.
Amúgy nem mennek neked ezek az elméletek,azért leplezed a bugris trágár szöveggel.
Még azt se fogod fel hogy nem vagyok pest.
Nem látsz te semmit a kis véreres szemeddel, homályban vagy pedig megírtam már, hogy csak kacagok rajtad. Magad sem tudod, hogy mi is volt már az, amit a törékeny kis lelked magára vett csak fosod a jelentéktelen szavaidat és elhiszed magadról, hogy ez bárkit is érdekel.
Nevetséges vagy, számomra egy ostoba pökhendi bohóc, szórakoztatsz.
Hergelésnek hiszed önmagad égetését, a valódi borsodi putris cigány éned kivillantását...ennyi vagy csak.
Ugyan Tibi, te is elfelejted, hogy én senkihez egy rossz szót nem szólok, mindig megvárom, míg valaki valami dedós, burkoltnak hitt szarakodással be akar szólni, utána már szívesen beleállok a játékba. Miért ne? Okosnak hiszik magukat a bugyuta utalgatásaikkal, de pillanatok alatt elő lehet hozni belőlük a szarkupacot, nekem ez játék, míg a sok hülye azt hiszi, hogy bármelyik kutya-toprongyot komolyan veszem.
úgy van, szívesen felnyomok ezt - azt egyeseknek , már múltkor is kiéltem magam rajtuk imádtam őket bevinni a bokorba, aztán jól megszopatni , a 64 centis farkammal
Lassan akkora a fejed mint egy hidroglóbusz,és felrobbansz.
Ringasd magad abban a hitben, hogy jelent a senkiházi szavad annyit, amin felmérgelném magam, szép tévképzetek, győzködd csak magad, szánalmas vagy.
Közben már vörösödsz,vörösödsz,csapkodsz.
Amúgy nem mennek neked ezek az elméletek,azért leplezed a bugris trágár szöveggel.
Még azt se fogod fel hogy nem vagyok pest.
Nevetséges vagy, számomra egy ostoba pökhendi bohóc, szórakoztatsz.
Hergelésnek hiszed önmagad égetését, a valódi borsodi putris cigány éned kivillantását...ennyi vagy csak.