Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hogyne, aztán meg felnyomnál zaklatásért, manapság úgy is divat ez
fuu pedig betenném a kedvencek közé

jó, de nem arról volt szó, hogy nem társkereső oldal az sm? Tőlem buzulhatunk is Van egy Pink hímnemű motorom. Az akkor jó is lesz
vigyor lemaradt.
Kifejtve a pszichopata az, aki úgy született, a szociopata az, akit a környezete tesz érzéketlenné az empátiára.
Ezt úgy nevezik szaknyelven, hogy "szociopata" .
Nagyobb baj lenne, ha én tölteném fel a tangás képeimet
Nincs ezzel gond, teljesen elfogadott dolog manapság, ha valaki a saját neméhez vonzódik, csak nekem ne legyen kötelező.
Raktál már össze lapraszerelt széket?
Annál már ez a virtuális baktériumtenyészet hergelése is jobb móka.
Még a mai meg a holnapi nap nekem is azt fájrond idénre.
Leltározzál vaze, ha már dolgozni lusta vagy!
Én alkalmazkodom a stílusához.Mindig ezt szoktam.Ami szemmel láthatóan idegesíti,ezért van a frusztrációja.
Amúgy most perpill van időm és nem szokott hozzá hogy fárasszák mint a balatoni pontyot.Ezért tátog még mindig feleslegesen.
M van?! Buzik vannak a fórumon? Pfu basszus... Akkor nyugodtan feltehetem a tangás képeim is
erre kevesen képesek, kell hozzá egy szint...
Elég furán fogalmaztam az imént, nagyobb részt Laligator stilusa, ami letaglózó. Nagyon tróger, frusztrált lett a fórumos stílusa az elmúlt években.
Te nem változtál semmit , F.levi szintén maradt a régi, VR46N viszont nagyon sokat lépett pozitiv irányba, nyugodtabb és jobban átlátja a részleteket.
Elnézést kérek a kéretlen psichoanalízisért, de mivel ritkán járok erre, szembetúnt a dolog.
Ha egy gramm gerinced volna, már privátban megbeszélhettük volna, hogy mi a tarka fasz bajod van velem. Rájöttél volna te agyatlan barom, hogy én sosem szóltam be neked, csak ezzel a dedós hozzáállásoddal azt hiszed, hogy valamivel én megsértettem a kis önérzetedet...
Nem én vagyok egy tagba szakadt szarkupac, aki azon éli ki magát, hogy ok nélkül beleköt valakibe... Te génselejt...
Kár, hogy mindig te kezded, de önelégült, jóllakott óvodás. Én egy szót se szólnék hozzád, csak a vélt sérelmeidet nem tudod elengedni és azt hiszed, hogy valamiért elégtételt kell venned...szánalom vagy ember.
Mikor és mivel bántottam meg a kicsi elzsírosodott szívedet ennyire?
Mert az nyilván sokkal normálisabb, hogy fikáztok és gyaláztok mindenkit, akinek nem tetszik a haja színe, aztán mindenkit összehoztok és hülyéztek aki nem ért veletek egyet, hogy végül a nagy fitymacsattogás közepette, egymás faszát szopjátok mert örültök, hogy egymásra találtatok 5-en buzik.

Gratulálok! Anyukátok nagyon büszke most rátok
Levike, remekül szórakozok, totál nem hat meg a szenvedésük. Miért hiszed azt, hogy adok ezeknek a kötözködő félkegyelműeknek a szavára? Persze, hogy válaszolok, pörög a műsor, de hidd el, annyit nem érnek nekem, hogy majd a sírjukat lehugyozzam, ha kimúltak.
Ők kezdték, ők szólogattak be, akkor miért ne menjen a műsor?
Ez a hozzászólásod már annyira de annyira klasszikus.... felidegesítenek aztán hajtogatod hogy dehogyis, te nevetsz ezeken, meg téged nem érdekel... csak épp a vérnyomásodat feltólták 180-ra.
Te majom,azért troll valaki,mert nem azonosul a talpnyaló nézeteddel?Kupec írását nyilván nem látod,mert tiltottad a gecibe.Ez is olyan pinki stílus Nyalakodjatok,díszítsétek fel a motorokat,száguldozzatok 50-el a sorok között,aztán ha privátban is kinyaltátok magatokat,akkor gyertek ide a fórumra,és tegyétek nyilvánossá a szerelmeteket!
Az ipse ha nem értesz egyet vele szardarabnak titulál 2 kommentben élből.
Ezért nem tartom embernek.
Amijen az aggyonisten olyan a fogadjisten is.
OFF. Színvonal . Mindig van lejjebb... Tudom, nem kell olvasni, ha nemtetszik, . Annó a pájlot egy úriember volt hozzátok képest a kamionozásával . ON
Mégis mindenre reagálsz és írsz.
A baj veled hogy tévedtem,a kukatúró kotorékoknál is alljább vagy.
Pacifista lennék de mivel nem tartalak embernek így simán duvadirtáskor autómatikus kilövési engedélyt kéllene rád adni.
Akkora genetikai selejtet termelt ki az a szerencsétlen szülőd.
Két külön dolog, hogy adok e a trágya írásaidra, vagy csak elolvasom, mert nevetséges vagy a szenvedéseddel és asztalt csapkodva röhögök rajtad, te gerinctelen toprongy szardarab. Téged azért érdemes volna elásni, legalább humusz lesz belőled, annak hasznos lennél, de így csak feleslegesen zabálsz, te zsírba csomagolt kretén.
Te egy társadalmi hulladék véglény vagy akit eltaposni sem érdemes.
Ha nem érdekelne nem olvasnád,de alig várod.
Szóval még hazug is vagy.