Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az megvan, hogy Te vagy a tacsi és rólad szólt a történet?
Én csípem Zolit
Ettől még te maradsz egy szánalmas görcs aki soha a büdös életbe nem tud osszekaparni egy normális motorra valót,ezért csak tépi itt a száját feleslegesen.
Feldobta már csak az utóbbi hónapban két motort,csak ugye köhög a bolha.........
a régi amstaffom kinyírt pár macskát, kb 1 másodpercig tartott neki
ráfogott, megrázta, és letette a földre. tovább tart leírni mint ameddig tartott az akció
de a macskagerinc darabokban volt annyi idő alatt is
ez az amstaff nincs igazán befegyelmezve, néha kimászkál a nagykapun, de hívásra mindig visszajön, még ha macskát kerget akkor is
Ilyen harcias a vizslád? Nem viszed eleget kacsázni, a macskákon éli ki az elfogást.
Biztos te mondod meg mi leszek, egy ilyen gerinctelen anyuci kedvence.
Mintha a szar hömpölyögne a szádból, megértem, hogy nincsenek barátaid emiatt, senki nem tud elviselni egy ilyen agyhalottat, de semmi baj, már ne kell sokat aludnod és elpatkolsz, csendben elkaparnak.
Van a környéken egy kis idegesítő vér tacskó. Mindig kilóg végigdugja a környék kutyáit, és nekimegy mindenkinek, meg persze habzó szájjal acsarkodik minden kanra a kerítésen keresztül.
Múltkor odajön csinálja a hepajt. Én egy mozdulattal félretoltam a kaput. Tacsi azonnal kapcsolt és mint akinek rakéta van a seggében megindult.
Az enyém megvárta a kerítés vonalában míg engedélyt adok neki hogy elkapja, így volt annyi előnye a harcitacsinak, hogy bemásszon a kerítésük alá
Mondjuk csak azért mertem ráengedni mert tudom hogy nem bántja csak leszorítja a földre, ráteszi a lábát, esetleg lehugyozza
Macskákkal is mindig ezt csinálja, egyet sem nyírt ki még, csak kergetni szereti őket
Meg alapból az enyém is csak a nagyobb kutyáknak megy neki, amilyen hülye. Kicsikkel türelmes, legfeljebb rendre utasítja őket, ha nem viselkednek.
Ez a verés igazság,még fel se kapaszkodtal már lecsúszol,maradnak a krimobol ismert arcok,a vereres szem, a remegő kez,és azt veszed észre 45 évesen hogy egy alkesz barom vagy,és a legszebb emleked hogy berugtad a simot és nem rohadt le.
Majd annyira kretén lúzer ipse lesz belőled hogy egy zebrán is el tudod magad uttetni mint itt nálunk a buci nevűt.
Szép kitalációk gyökér, téged gondolom sehol nem látnak szívesen, meg is értem, kifejezetten buta egy jószág vagy.
Nagyot mondani,azt jársz ide,mer a helyi kesdobaloban a törzsvendégek már unják a handabandazo kretent.
Próbáld magaddal kezdeni.
Te félkegyelmű, én ide beszélgetni járok, csak neked sikerült beleszarnom a szemedbe és hordozod a sérelmeidet.
Most se én kezdtem, de az ostobaságod mulattat.
Ha gondolod, én szívesen támogatlak, hogy elvégezz egy normális sulit
A mienk a kisebbet letojja, de ami azonos vagy nagyobb súlycsoport, ott alig lehet visszafogni.
Te vagy a falkavezèr ennyi.
enyém ilyenkor kb fénysebességgel repül rá a másik kutyára
nemrég egy kis tacskót kapott el, szerencsére saját lábon távozott, de ha nem vagyok épp kint akkor áshattam volna el mert ilyenkor az asszonyra nem hallgat
fura hogy engedelmeskedik minenkinek de a stop gombot csak én tudom rajta megnyomni
Ez atom jó bazz.
Ez gechi jó!
Hááát ez k... nagy
Nincs kerítés már pofa a zsebbe
Höhö,elvileg nem érdekel senki sem,ahhoz képest itt duhongsz napestig.
Elvileg nem kezded újra,de azért már rsv a cél motor.
De mindez csak fing a szádból ami ellebeg.
Annyira súlytalan vagy.
Várjatok rakok be képet is, ne csak a szöveget lássuk
http://youtu.be/VK6_tjizu_g
Te meg egy gerinctelen toprongy.
Elképzelted az ostobaságod a másik feszengő trágyadombbal és leírtad ide, ez igen.
Attól még te kotorek maradsz világ életedben.
Csak egy senkiházi vagy, bármit is csinálsz, többnek hiszed magad, közben meg egy trágya jellemű bohóc vagy csak, gerinc nélküli családban biztos szar lehetett felnőnöd, te kitanított takony.