Na skacok megérkeztem. Nem kezdek ömlengeni mert mindegy. Azok akik kerestek albi keresés közben segítséggel azoknak ezúton köszönöm. Meg lett a megfelelő hely ma rendeztem szóval köszönöm mindenkinek. Jah és láthatóan élek még csak futkosás van :-D
Igen! Valóban nehéz volt belemászni! De nem is akartak száguldozni vele! Viszont mégis jobb volt esőben,vagy télen közlekedni vele, mint motorral! Az ára meg lényegesen kevesebb volt mint az autónak! Bár anno még ez is luxus volt!
Na itt van pl. Kéri Lacika/látens pink/ Feltett egy remek kocsi sorok közti vidit "Laza élvezkedés" címmel. A giga megmondó törölte, mivel hangot adtam annak, hogy ez qrvára nem illik az egojához és persze tiltott engem is majd felrakta újra egy új címmel ..... a penge
Szerintem egyre többen fordítva ülnek a lovon és szajkózzák a ne nézd ne szólj hozzá dumát. Ez egy nyilvános fórum és ha beírsz vagy feltöltesz valamit, akkor tudomásul veszed, hogy a fórumozók elmondják róla a véleményüket, pro és kontra.
Egy fórum arról szól, hogy mindenki mindent megnézzen és elolvasson és reagáljon rá
Ha ebbe egy rokkantnak könnyű beszállni, ám legyen, de sok értelmét nem láttam sosem. Egy eleve nem túl combos blokkra egy 2-szer nehezebb kasznit hegedültek.
Eszemben sincs, csak én is szeretném megérteni a logikáját.
Talán T Sanyi írta korábban -és én ezzel teljesen egyetértek- ha valaki érdektelen számomra, nem foglalkozok vele. ennyi
Általában rokkant kocsinak volt használva! De a fő ok az volt,hogy mivel háromkerekű volt, nem volt személyautónak nyilvántartva! Sok jogszabály ki volt ezáltal kerülve! Legalábbis az elején,mikor el kezdték gyártani!
Ha már kérdezted!
Tudja jól hogy hogyan állok a galériáihoz!
Pink néha sok!
Gumi festést, számomra sok!
Zümi kalandok engem spec nem hoznak lázba!
Mit tudom én milyen tisztítószer nem érdekel!
(Lehet vannak olyanok akiket igen)
Téli motorozása, motorok iránti érdeklödése, tisztán tartása, segítőkészsége előtt emelem kalapom
Haaa ezt nyalásnak, esetleg behodolásnak veszed ám legyen
Hogy ki hogy néz ki, poooonnnt leszarom! Aki ezen tud csámcsogni azt is kiröhögöm!
Nem like-om az összes galériáját, nincs hsz-om mindenhez.
ő ilyen, te olyan vagy
Csípem a burád, de ha nem tetszik valami akkor max nézd levegőnek vagy tiltás...
Most direkt szívatod?
Had vergődjön, legtöbb amit tenni, tud hogy mindenhova be mínuszol, az meg kb. senkit nem izgat, ezen megy most a hiszti, hogy éhen veszik a troll
https://hu.wikipedia.org/wiki/Velorex
Szerintem egyre többen fordítva ülnek a lovon és szajkózzák a ne nézd ne szólj hozzá dumát. Ez egy nyilvános fórum és ha beírsz vagy feltöltesz valamit, akkor tudomásul veszed, hogy a fórumozók elmondják róla a véleményüket, pro és kontra.
Egy fórum arról szól, hogy mindenki mindent megnézzen és elolvasson és reagáljon rá
Talán T Sanyi írta korábban -és én ezzel teljesen egyetértek- ha valaki érdektelen számomra, nem foglalkozok vele. ennyi
Tudja jól hogy hogyan állok a galériáihoz!
Pink néha sok!
Gumi festést, számomra sok!
Zümi kalandok engem spec nem hoznak lázba!
Mit tudom én milyen tisztítószer nem érdekel!
(Lehet vannak olyanok akiket igen)
Téli motorozása, motorok iránti érdeklödése, tisztán tartása, segítőkészsége előtt emelem kalapom
Haaa ezt nyalásnak, esetleg behodolásnak veszed ám legyen
Hogy ki hogy néz ki, poooonnnt leszarom! Aki ezen tud csámcsogni azt is kiröhögöm!
Nem like-om az összes galériáját, nincs hsz-om mindenhez.
ő ilyen, te olyan vagy
Csípem a burád, de ha nem tetszik valami akkor max nézd levegőnek vagy tiltás...
Had vergődjön, legtöbb amit tenni, tud hogy mindenhova be mínuszol, az meg kb. senkit nem izgat, ezen megy most a hiszti, hogy éhen veszik a troll