Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fú de jó érzés lepadlózni a gázpedált egy V8 5000 res 2017 es Ford pickup on :))) Ki az a fasz aki ilyenkor Tesla ra gondol, meg a légszennyezésre??? Értelmes halandó pont leszarja az ilyeneket... Itt lehet:) Élvezni az életet:)

http://www.maszol.ro/index.php...
Laligátor főnöke vagyok és amit elspóroltam a fizujából, abból vettem
Az r helyett mist gs-ed van ? vagy mi az 1150 a profilkepeknel?
ő dumal eszrol.
Na ácsi,te egy ember vagy?
NemaAaa,szerintem csak egy ostoba szardarab.
De Ő nem budapesti
A kivénhedt zsírmalaccal egyet értek, mert tényekkel kár vitatkozni
A vered a nyálad = fröcsögsz .... itt kicsit fogalom zavarban szenvedsz/olvasva a kommentjeidet/ .... ezért támogatnék neked egy sulit, tehát van remény
Látod az avatarom? Na én vagyok az a nagy majom és a kis agressziv tazik fejét simogatom
Remélem nem kínodban röhögsz
Nálad pénzben mérik az emberi értéket, ennyi el is mondott mindent rólad, nem véletlen utálja mindenki a butapestieket.
Nagyon nyomjátok a lèggitárt de legalább jókat nevetek melóba.
Túl sok a talponallo etilalkohol utánpótlása nálad.
A jellem és az okossag nem függ össze.
De a Thália és a turhotirpak vidéki suttyó az olyan mint a borsó meg a héja.
Szerintem téged sokat vertek kiskorodban és hideg vízzel locsoltak, hogy ennyit gondolsz erre. Ez okozhatta a jellem torzulásod, ettől lettél hülye.
Na de ez már a 3. Honda egyev alatt.
Na ja,de te vagy az igazán okos.
Aki csak hideg vízre vitte egy thaliaval.
Tènyleg a pityiláb! Azèrt tavasszal a cizelláltal gyere!
Etetés el gondold, de szórakoztatást, ahogy vergődsz, okosnak képzelve magad, holott ritka buta vagy.
Na ja,de én egy HONDA-t is vettem,az kettőt ér.
Kezdjük ott, hogy a zsírdisznók kezdték, én hozzájuk sem szóltam. De remekül elszórakozok rajtuk.
Èn idèn vette 2őt igaz használtak, azt most egy darabig kuss a nevem. Mondta a főnököm.
Most aztán vered a nyálas, hogy 3-an jól egyet értettek, ha görcsöl lennék nem röhögnék ennyit rajtatok.
A fórumon vergődés az ilyen kivénhedt zsírmalacok mókája.

Ez kivételesen szóról szóra igaz.
Megint ecsetfej!
Ennnnn?
Ahha,ilyet nem teszek.Ilyen szociológiai tanulmányt csak etetesek alkalmával húzom.
Igen !! Mert nyalni szoktam főleg a Zolinak... ugye Zoli ?

Rossz emberekkel kezdtél, mind a kettő baromi sokat tud beszélni... és nem fogsz rajtuk találni fogást, hidd el.
Kiábrándítalak, de én a hívatlan vendég típus vagyok Ecsetfej is megmondta, hogy csak Te vagy görcsbe Lehet, hogy ez a motor nélküli motortesztelők sajátossága
Kétlem, pár hete a Honda cikk alatt te írtál nekem, azóta habzik a szád és remeg a kezed, hogy alkalmat találj a nekem irogatásra.