Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Annyi esze van mint egy marék szárított molylepkenek,szerinted tudja mi a különbség?
Ez aranyos! Nálunk az orkokat becèzik így.
Nekem legalább volt apuci(bar nem indított semmit,csak kitanitott) míg neked max egy putri szemetdomb.
Így mindig is balfasz maradsz.
Szerinted elképzeltem vagy leírtam?
Vered a nyálad...ahogy azt a magad fajta ostoba szardarabok szokták.
Te agyhalott...még mindig nem nálam volt a hideg vizes téma, csak kevered a szart.
Apuci elindított az életben és véred a nyálas, macskajancsi.
Mondja ezt a semmire se menő,tirpaktaplo falusi bumburnyak aki a meleg vizet se használja fűrdeshez.
Te szimplán csak buta, mint a segg.
Szerintem az gáz, hogy elképzeléd magadról ezt a mesét, hogy te majd megmondod nekem a véleményed, engem meg érdekelni fog...
Szociológiai tanulmány vagy.
Nem oltogatlak, csak szembesítelek azokkal a dolgokkal amit írtál Tehát szerinted is gáz
Mi lesz ha nem fogok? Érdekes, hogy ezen pörögsz, mintha lenne bármi közöd hozzá.
Fejezd már be a sejtelmes beírásokat!
Te inkább repulj rá egy sutyukira.
Na várja míg belendul a nagyeszu.Elvileg motort fog venni.
Ami humbug.Sose fog.
Na, újra van műsor a fórumon, megjött az ügyeletes megmondó ember. Sejtem, hogy a másik agyhalott komájával összebeszélve szenvednek itt, nagyon tél van.
Nyugi, hamarosan jöhet a szájkarate
Csak még fogalmazás alatt ál
Legkésőbb holnap...

Csak ne utáljatok NAGYON
Kotorèkon mit èrtesz cigány
Direkt az ilyeneknek hagytam meg a szöveget, akik erre felülnek, mint a körhintára és jön az okosnak vélt, de szart sem érő véleményük.
Ezt most úgy érted, hogy egy kotoréknak is van esélye, hogy megfogjon agy vén rókát?
Kész szerencse, hogy le se szarom egy 50+ -os dagadt barom véleményét, aki unatkozásból a maga egydimenziós ostoba módján akár oltogatni.
Feszko????? Itt az ego-fighter-ek élik ezt így meg A más vélemény, főleg ha hangot is adsz neki, az már trollkodás A párhuzamos valóságban élők,/ akik olyan galériákat és vidiket töltenek fel, hogy ha értékelhetetlennek minősíted, akkor agyondicsérted/ úgy gondolják, mindenki mindenkinek adjon puszit és simogassa meg a buksiját
Kegyetlen világban élünk, de ez itt nem a kisegítő, ha valakinek félre csúszott az élete, csak egy halva született ötlet, hogy itt csinál magából valakit
Jó "gyerek" a Lali csak mèg forr a vère lázadozó a legszebb korban van mi is ilyenrk voltunk a kihaènnem legalább is èn tuttifrutti.
Még jó hogy nem patogattam ki a kukoricát, meg nem bontottam ki egy nagy üdítőt.
Gyorsan leült a fórum.