Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én Taki videója alatt hallgatok a jó szóra. Idehaza ha videózni támad kedvem tuti nem teszem a motorra a cuccot. Majd külföldön esetleg ahol nincsenek kátyúk. a legjobb képstabilizátor a fejem. Ebben igazat adok nekik.
Azèrt felraknám a ktm-re a kamerádat elvérezne az is nagyon hamar.
Jah ... Én még semmit nem töltöttem oda fel de ez nem marad így már túl sokáig :-D
sms aktiválás után bárki feltölthet hosszabb videókat, nem kell hozzá szerződés
szerződés csak a reklám bevételhez kell
A G senzor az mi? 2-4-8 G lehet.
Mondtam már. Gyro stab. Hero5ben már van. Kínai kamerákban is van, és működik. És az utólagos mókolás nem egyenérték, mert a kamera hardveresen is besegít.
igen én abban szentül hiszek hogy a céges szerződött partnerek vagy a nagy látogatószámot elérő magánszemélyek a Youtubon komolyabb feltöltési minőséget kaphatnak. Valahol van is benne némi ráció. Ha egy videót feltételezhetően olyan 100-an fognak megnézni míg egy nagy látogatószámot garantáló feltöltő ugyan ekkora felvételét meg kb 1 millióan fognak megnézni akkor a két videónak a szerverek nem fognak két azonos tárhelyet lefoglalni mert a videó legyen 100 mega. Akkor arányaiban az egyik feltöltőnél 1 nézőre 1 megányi helyet pacsált el a szerver míg a másiknál nézőnként 0,0001 mega/néző az arány.
Szerintem a profi produkciós cégeknek lehet jobb szerződésük a YouTube- al,vagy jobb a tömörítés,/felszerelés/szakkepzettebbek.
A hippik már a hatvanas években megmondták: "a füvet nem nyírni, hanem szívni kell!"
Ó ez már 10 éves projekt nálunk. De sajna az udvar lejt. A mozgás nagy fák bokrok mindenféle dolog van. De már letettem a dologról utoljára olyan 4 éve próbálkoztam vele. Akkor kb rendben el is kezdett nőne de van az udvarban egy nagy lombos cseresznyefa ami alatt az árnyékos részeken baszik nőni bármi is. De persze az sem használ neki sokat hogy néha jön egy teherautó fa. Ami csak be van borítva az udvarba. Vagy elkezdek fűrészelni akkor térdig járok a forgácsban. Meglehetősen sok a zöld nálunk ezzel nincs is semmi baj. Meg az összkép sem mondható rossznak. De a Fűnek olyan 4-5 évente van némi respektje akkor megpróbálom/megpróbáljuk megváltani a világot némi fűmag elszórása formájában aztán várjuk az isteni sziktár ami azért nem szokott jönni. Nyírni meg utálom. Igaz a telek 1/3-át nyírom mert a hátsó 2/3-án egy helyi gazda szánt és vet csak hogy ne kelljen foglalkozni azzal is. De a telek egy (tudtommal) Kismagyar Hold méretű azaz 4000 négyszögöl ami számomra továbbra sem mond semmit de az ami beszédes az az hogy 13-14 méter széles és 250-270 méter hosszú. A tököm tele van a kaszálással még akkor is ha csak a 1/3-án van mit nyírni. De ezen a szakaszon van 3 nagy méretű fa és további 15 picike amolyan 3-4-5 éves forma gyümölcs csemete.
Mikor elszórod jól be kell hengerezni és kb 3 év után szép dús lessz!
http://youtu.be/iVMCOFq9TVU

Én akárhova rakom, remeg mint az állat. Lehet a v2 miatt, de lattam már multistradas videót amin szintén nem remegett. Elképzelésem sincs hogy csinálják. Csak 720 de mégis baromi éles.
Én kutyám is rohangál rajta, hogy csak repkednek a fordulóban a fűcsomók, de nem erre gondoltam, ha nem kezdi el ásni akkor annyit bír a fű.
Hanem hogy évente újraveted, akkor esélye sincs beállnia egy egyensúlynak.
Direkt jó ha ritkásan veted. Első évben ne várd hogy ne legyen foltos.
Nagytestű kutya lakik az udvarban. Szóval a nem csesztetés alapból kizárva. De a kutya előbbre való sokmindennél szóval a foltos fűvel már megtanultam együtt élni.
Áh amióta van RAM mount 1" ball a kamerához nem remeg.
Igazából ha nem cseszteted, csak nyírod akkor megerősödik, 2év alatt.
Nem számít ha ritka.
Ebben is van valami. a www.seccam.hu oldalára tévedtem fel korábban onnan rendeltem anno akkukat. Az ott lévő elemek ára kifejezetten vállalható lehet végül Ali helyett inkább onnan rendelem meg a cuccokat. Elég bizalomgerjesztő a kínálatuk.
Aztán évente dobom a kukába mert elrepednek, mellesleg remeg a motoron... olyan mint amennyibe kerül, silány.
Inkább megveszem az eredeti gopro kiegészítőket, azok legalább stabilak és pontosak.
akkor jó. Csak megütötte a szemem hogy milyen rendezett az a gyep. Nálunk ilyen nincs pedig már annyiszor nekizuhantam. Csak akárhányszor fümagoztam mindig másnap szakadt az eső. Azért az udvar alsóbb pontjába mosta az összes fűmagot. Ott ár olyan vastag a fű a fűnyíró alig viszi el máshol meg továbbra is foltos de már nem érdekel.
Metrikus 5mm-es.
A2 rozsdamentest vegyél, hengeres imbuszfejüt....mert ez lesz a következő kérdése a csavarboltban :)
Köszönöm
Ott csak mosva lettek utánna mentek a betonra! Semmi baja nem lett!
5-ös, 0,8-as menet és 20 hosszú, de a gyári csak 18talán, mindegy a 20-as is elfér.
hát én egyenlőre csak annyit tervezek hogy a gyári alig pár darabos rögzítővel a sisak már meg van. A tükörre kell egy valami erősebb ilyen csőre való rögzítős. Az a két csavaros bringa kormányos cucc az nem tetszik. Meg arra max 2 elem hogy jobbra balra előre hátra meg körbe tödjam fordítani. A vizes meg egyéb kalandozásokhoz meg kell még egy tok. Csak hogy ne kelljen a sisakos rendszerről leszednem a tokot meg egy ilyen úszós cucc hogy a vízben ne merüljön el. Botos genya akad szóval az nem kell. Szóval pár rögzítő kell a csöves bigyó meg mondjuk +2 tok (2 töltőkábeles) okés a kívánságlista nem rövid. De ha ezeket beszerzem akkor tényleg csak a kamerát ell egyik tokból a másikba pakolgatni.
Mondjuk a kicseszett összes kínai rögzítót méretre kell csiszolni hogy bepattanjon.