Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem a tej letelemem. Regen napi 3-4 l-t is megittam. Mostansag mar csak napi fel liter az atlag.
Bar ismerek olyat is, aki a fagyit nem szereti..
Akkor kezdjél spórolni, hogy alájuk tudjál tolni valamit, mire eljön az idő.
Én legalább 40 éve semmilyen tejet nem ittam.....
Na jó megszületett Kiss Zuram.
Big like.
Kb 20 eve nem ittam ilyen poharas tejet
Szoktam mondani egyik motoros másik dobos lesz! Vőm meg nèz mint gázálarc.
Óriási szerencse, hogy nem a nagyapjukra ütöttek.
En az oldalkocsis motorra szavazok inkabb
Lányom vitte fotózásra az unokáim, imádom a kèt krampuszpöcsöt!

De tényleg tündéri a picúr. Asszem újra szedem a gyerekülés Givi trepnire projektemet. Egyszer már nekiálltam de a kollégám nem volt eléggé motoros a dologhoz ezért miután megjött a picúr eladta a paripát. De ez nálatok 100% hogy nem így lesz. Szóval gyerek ülés csomagtartó trepnire. (BIZTONSÁGOSAN)
Ezek az "emlékek" hamar elfelejtődnek majd, marad helyette a sok-sok öröm amit a pici hoz a jelenlétével.
Ez kb majdnem pontosan igy tortent. De nem tortem el a kezet, csak megkert parszor, hogy engedjem el, mert lilara valtottak az ujjai
Mindenkinek koszonjuk
Ha emlékeim nem csalnak, a szülés utáni első az a szüzesség elvesztéséhez volt hasonlatos. De annál jobban kívánta már és vállalta a kis kellemetlenséget.
Biztos ... Bár én a kéztöréses áldozat szerepét kívánom bevállalni. Mert Swarci óta tudjuk hogy a férfiak is tudnak szülni
Fogja kívánni de nem lehet pár hétig, 1 héten belül kidobják a varratokat utána,minimum még vagy 3 hét.
Szopás ez kérem, minden tekintetben
Majd a sajátodnál kiderül.
Ekime. Bocs de lelki szemeim előtt látom ahogy valjúdva a Zurad kezét fogva. (Kb eltörve) ordítasz a szülőszobán. "Mostantól csak seggbedugás lesz, ha megpróbálod máshova rakni én isten az atyám levágom" Miközben gyilkos tekintettel éppen halomra ölsz mindenki aki 50 méteres körzetben levegőt mer venni.
Gratulálok,sok boldogságot és egészséget nektek!
Szerintem egyenlőre nem fogja kívánni így se meg máshogy se.
Gratula a kis trónörököshöz!!!
Jó egészséget az egész családnak!!!!
Írtad egyik nap a felnem használt adatmennyisèg elveszik fordulókor, ès tènyleg, hogy bassza meg a toll ès vaj kereskedő TolVaj!
Fő a biztonság kérlek.
Hát igen, főleg ha a függönybe törli a jövő nemzedéket.