oksa köszi nagyon király. Amúgy nem tervezem tengerbe vinni csak a sisakra való összesen 4 csavarkötéssel ellátott rendszerben akarok 3 csavart kicserélni hogy annak a felületét megspóroljam. Majd aránylag fixre húzva úgy is marad. Lekattintom felkattintom de szét nem szedem majd. A kormányos rögzítésre majd beszerzek másik elemeket. Meg a tengerre is. Francnak van kedve mindig szétszedni és újra meg újra összesakkozni minden alkalommal. pár ezer forintból tengernyi rögzítő van. És azért ez nem űrtechnika szóval ilyet majd szerzek aliról vagy Wish-ről
Skacok. Egy nagyon tré kérdést fogok feltenni. De a csavarok méretezéseihez nagyon de nagyon buta vagyok. egy 8-as hatlapfejú csavar esetébe is simán lekapom a helyéről a 10-es villáskulcsot és utána meg nézek hülyén hogy túl nagy. Szóval nagyon de nagyon gyenge vagyok ebben a témában. Meg tunátok adni hogy a kamera rögzítőelemeihez a nagy műanyag végű gyári csavar helyett ha imbusz végű sima csavarokat szeretnék betenni akkor milyen és mekkora csavarként kellene keresnem a neten a csavarokat. Tudom hogy egy nálam jobb műszaki érzékkel megáldott egyén ezt kapásból vágja rá de nekem ez nem megy. De szeretném a sisak rögzítésből kiszedni azokat a nagy csavarokat hogy csökkenjen a felület amibe a szél belekaphat.
Úgy látom most a következő 1-2 hétben erősen megcsappan az országban a malac állomány. Nagyon fogok vigyázni nehogy jöjjön hajnalban egy részeges csóka sapkában aki el akarja metélni a Honda nyakát
Ne is mond nekem kettő van a házban. Mikor befűtök elindulnak és egész éjjszaka zöngicsélnek a kecóban. Tiszta ideg vagyok tőlük. Nem bük meg legalábbis nem veszem észre. Napközben mikor lehűl a lakás ledőlnek pihenni majd mikor befűtök jön a meleg és megébrednek.
Tatárral hadilábon állok. Abból ettem már istenit is meg nagyon szart. Furcsa mód a nagyon szart a minőséginek mondott helyen ettem a királyt meg ilyen talponálló jellegű étkezdében valahol az isten háta mögött.
Nekem volt olyan kollégám aki fennhangon kiabálta hogy ő minden belsőségtől undorodik majd utána halkan jegyzik meg hogy "Viszont a véres hurkát azt nagyon szereti"
Én az "agy" szócskát ki szoktam hagyni. Majd erősen gondolkodnak hogy a csontvelőt hogyan lehet csont nélkül kirántani. Aztán mikor közlöm hogy ez is csontban van csak nem abban amelyikben hiszik. Na olyankor látom hogy pufferelnek gondolkodnak majd jön a ráeszmélés :-D
Zsír az tartozéka ezeknek a kajáknak, de durván túlzásba tudják vinni, főleg amikor olyan kaja, amibe a hulladékot teszik vágáskor.
Anyósomék jól csinálják, mert volt kutya, és mindig övé volt a hulladék
Feleségem volt így a múltkor. Esszük a velőt, mondja ez finom, miből van? Mondom disznó agyvelő, azt hittem kidobja a taccsot
De legalább én ehettem meg a többit
Hát a felhozott 3 kajában igen nehéz mócsingot találni. Mondjuk zsír az akad benne. Általában a finnyásságot a kedvenc kajámmal szoktam tesztelni a rántott velővel. Mondjuk aki megkóstolja miután az undort legyőzte azoknak általában ízlik de 10-ből kb 3-an győzik le az undort. Pedig rántva nem is olyan feltűnő mit is eszik az ember. Én mondjuk imádom. (Bár megcsinálni nem akarom. Nem azért mert undorodom csak kurva sok macera elkészíteni)
Méretet is írok mindjárt.
Manapság hord még valaki alsó gatyeszt?
Bezzeg a jó kis sólet
Hadd jöjjenek a szelek, max másik fecskét veszek
Anyósomék jól csinálják, mert volt kutya, és mindig övé volt a hulladék
De legalább én ehettem meg a többit