Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen is, értettem
majd ő "megmondja" :)
Elsőre tippeltem csak mert én egy ZR7-el vizsgáztam és pont haza kellett hoznom gumizni vizsga napja előtt. Azokon is ilyen méret volt ha jól emlékszem. Gondoltam hogy ha a ZR7-esen ilyen volt akkor még ha nem is egy korú a két széria akkor a Z750-en sem lesz más.
Akkor ezt már le se írom
Jah jah 120/70 és 180/55 felni meg elöl hátul 17-es. ugyan az mint nálam.
Z750 aránylag konfekció méretű abronccsal van szerelve emlékeim szerint. Kb az megy rá mint az enyémre. Így pl az általad használt abroncs asszem pont nem megy rá már fel. De nem ritka méret az biztos. Tehát a szokásos márkákból mindből lesz rá való méretű. Ha jól emlékszem.
Egyenlőre nem csak tegnap raktam össze. Van még mit fejleszteni. Bár a ragacsot azt most nagyon eltaláltam. Mert igazi falusi gyerek logikával összeraktam a tapancsokat letakarítottam a ragasztani kívánt felületet. Felpattintottam majd szorítóval összeszorítottam kb 1 órára. Azóta a finomhangolás zajlik mert a fotó készítésekor még elég csálén állt és a tartók is nagyon távol estek a sisaktól azóta kissé beljebb és fentebb került közelebb a sisakhoz és amint van rá időm a felületet is csökkentem hogy a gyári csavarok helyett új csavarokat pakolok bele. Így csökkenhet a felület. amibe a szél belekap. Tesztelni még nem sikerült mert a malac nálam is alszik és tegnap csináltam csak meg. Mondjuk a másika ami a plexi oldalánál volt tappancs azt levettem de épp elég volt majdnem elvágta az újamat mire lejött. Miután megkezdtem az egyik sarkát utána gyorsan lent volt de mire megindult ...
mekkora a méretei? télen is mész?
Ezt már tesztelted is????
Nem csak kis sebességgel....
Neked is inkább ezt a gyurmát javaslom, mert igy ha oldalra fordítód a fejed, tuti h belekap a szél...
Ez egy tipikusan olyan kérdés aminél szerintem nem is feltétlen a motor stílusa határozza meg a választ hanem a stílus ahogy vezeted. Van aki tök jól el van egy szupersport gépen is a bakelit kemény túragumival van akinek meg Sámsonon is kell a slic jellegű lágy abroncs. Hogyan használod a motort ?
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Nekem egy Z750-m van,amire gumit kell vennem. KI milyet használ és mi a tapasztalat?
Találtam WiFi-t
hát ezt kipróbálom , köszönöm :)
Két réteg 3M-essel az íves felületűt tettem a csőrrész oldalára és 3 toldattal beforgattam előre. CICA a face oldalamon kint van a fotó megteszed hogy kimented és beteszed ide?
nem, amíg nem kerültem be kórházba 2* is, aztán léptem... gyerek vót még nekem férfi kell
http://sugru.com

Az eggyik legjobb cuccos a világon
Jahhh mig nem volt zümi....
Tudok róla
gyurma ragasztó????
Mivel ragasztottad fel??? 3m?
Én ismerőstől kaptam egy jó tanácsot, mivel eléggé ívelt a buksim eleje, és oldalra nem akartam rakni...
Sugru vagy suguru tök mind1 ,gyurma ragasztó....
Nagyon faszaaa lett
arra én is benevezek, alkothatnánk vmit
mike a "pasim" volt pár hónapig...
Speddy, mike, viffer stb stb, meg Nrb, de csak a vlogos nevüket emlitem, csípem az arcukat
Újévi csobbanás, rozmárkodás legyen? Lassan egy szilveszteri bulit is meg kéne ám tárgyalni, mert porzik a májam, itt lustálkodik, semmi dolga.
Jah amúgy jut eszembe tegnap tök faszán felpattintottam a kamerát a sisak orrára. Nagyon király lett. Picit még kell variálni mert azokat a nagy szárnya végű csavarokat ki kell cserélnem imbuszosra hogy kisebb legyen. De nagyon patent lett.