Nem hanem ez a határnap. Ha ez letelik a felmondásomat onnantól kezdve bármikor beadhatom Év végi bérmaradványból ekkor adják ki a karácsonyi ... hát nevezzük bónusznak ... pénzt. Ezt még mindenképpen megvárom.
Nem tűrni kell hanem rinyálni!
Ez anyám tanácsa. Ő is csendben tűrt, le sem szarták, hiába mondta hogy már szül. Amikor látta hogy a mellette lévő cigányasszony minden szarra rikoltozik és ugranak, ő is elkezdett jajgatni.
Odament a doki, és kiderült félig kint vagyok
Reggelt. !!!! Látom Ekimééknél az éjjel zajlottak az események. Aztán szóljál ám ha van valami. A Zuradnak nem muszáj csak mi tudjunk róla Fontossági sorrend
Megviccelt a kis szaros. Elvileg csak joslok. De bassza meg, nekem a vesegyulladasomkor nem voltak ilyen gorcseim. Es basznak valami nospat adni, es mindjart meggebedek, mert se allva, se ulve, se fekve nem jo.
Nyugodjak meg, ennyit hajtogatnak. Hogy a kurva eletbe nyugodjak meg, ha mar tobb mint 5 oraja gorcsolok, mint a fene? Ket ilyen unott feju ribancot se lattam meg. Biztos mergesek, hogy fel lettek keltve az ugyelet alatt...
Ugy erzem van esely, hogy ma lesz eletem egyik legszebb napja! Es persze nekem mi jut eszembe? Hogy PRIMa lesz a gyerek, ha ma jon! A 2017, a 11 de meg a 29 is primszam
Nem,mindig van melós agyfasz ami pörgeti az agyam.
Ez a kikapcsolódás.
A Robit felreraktam,kell a hely a CBR nek.
Alapos atnezes,egy magasabb lábtartó,valami hangos dob,totális lecsupaszítas,valami olcsó idomszett,és az eleje ha nem nehéz belefaragni a másik telopart.
Ha nehéz kihagyom.a blokkot is át kell nézni mert szerintem gyenge.
Ez anyám tanácsa. Ő is csendben tűrt, le sem szarták, hiába mondta hogy már szül. Amikor látta hogy a mellette lévő cigányasszony minden szarra rikoltozik és ugranak, ő is elkezdett jajgatni.
Odament a doki, és kiderült félig kint vagyok
Sok sikert nektek!
Tényleg jó esély van rá. Havazással járó időjárási front sok babát hoz....nekem meg azt mondták hogy a gólya.
Bár nem hinném hogy emiatt lett sztár
Nyugodjak meg, ennyit hajtogatnak. Hogy a kurva eletbe nyugodjak meg, ha mar tobb mint 5 oraja gorcsolok, mint a fene? Ket ilyen unott feju ribancot se lattam meg. Biztos mergesek, hogy fel lettek keltve az ugyelet alatt...
Ez a kikapcsolódás.
A Robit felreraktam,kell a hely a CBR nek.
Alapos atnezes,egy magasabb lábtartó,valami hangos dob,totális lecsupaszítas,valami olcsó idomszett,és az eleje ha nem nehéz belefaragni a másik telopart.
Ha nehéz kihagyom.a blokkot is át kell nézni mert szerintem gyenge.
A robogó kész-e már?