Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Direkt megnéztem. A Balaton még 6 fokos. ilyen változó időben hetente max 1 ha hidegebb a hét akkor 2 fokot csökken most a hőmérséklete. Szóval még minimum 3 hét mire itt is hó fog esni. Szállingózni tudna de a partvonal 10 Km környezetében nem marad meg, sőt általában hópehely formájában talajt sem fog még.
newo, helmet, stb? bazzz komoly!!!
Oksa
Már hogy ne ismerném, meg a többi flúgos társaságot

És szakadjon meg már a 17.kerbe is szakad, sebaj, már ittam eleget. Ma már sehova nem megyek
van fasza téli gumim, van fasza esőruhám, van fasza motorom, van fasza karácsonyi ledem
oksa. Jó szórakozást hozzá. +1 de azt már 1000-er mondtam. Ha már fázol akkor késő.
du sztem kinézek pilisbe. csak havazzon még úgy ahogy most!!
Ha teheted menj csak. Csak vigyázz a Hejdenyau abroncs sem mindenható. Ne bízz benne akkor nem ér meglepetés. Jó szórakozást
ismered? Zorát is?

most már sokkal durvábban esik a hó, legalábbis a 3. kerületben tuti, minnyá' nekimegyek a nagy világnak, engem ez nagyon "beindít"...
Jajj ne is mond ma olyan tompa vagyok hogy az hihhhhhhhetetlen
Naa persze
Jut eszembe, ha tudom ,hogy HD kocsijáról van szó, akkor mentem volna én is... persze csak kocsival
Fel nem keltem már a fullánkost...
leesett , hogy nem esett le, ami leesett
Basszus és le sem esett. tényleg nem láttam a hópelyheket. Csak most esett. le. Azt hittem csak zajos a kép
Kolegám is ilyen de ő mindig keveri a szavakat így ő nem ateista hanem autista. Bár valójában nem állít valótlant
Oda én nem járok. Mélyen Ateista vagyok. Nagy ívben kerülöm az olyan helyeket
hagyjá' békén ( cukor vót)
Én azt hittem ,hogy meg sóztad
Pedig már azt hittem ...
akkor majd 2-3 hét múlva megyek
Nálunk még semmi szerencsére. Ez a dög nagy tó fűti a környéket. Amíg a Balaton nem éri el a hó esési hőmérsékletet. Tehát maximum 1-1,5 fokot. Addig itt nem fog hó esni. Ez még legalább 2-3 hét.
Vagy ahogy a büfében szoktam mondani. "Jó legyen hó de adok neki 1 hetet. Akkor essen szakadjon, majd mikor vége a hétnek mindenféle olvadás sáros latyak nélkül hordja el valaki úgy hogy egy kicsi se maradjon." A hóval nincs bajom csak azzal azt követő 1 hónappal amikor térdig jár az ember a latyakos dagonyában ami reggelre megfagy napközben meg térdig vagyok retek tőle majd másnap reggelre megint megfagy.
hát itt vannak