Direkt megnéztem. A Balaton még 6 fokos. ilyen változó időben hetente max 1 ha hidegebb a hét akkor 2 fokot csökken most a hőmérséklete. Szóval még minimum 3 hét mire itt is hó fog esni. Szállingózni tudna de a partvonal 10 Km környezetében nem marad meg, sőt általában hópehely formájában talajt sem fog még.
Nálunk még semmi szerencsére. Ez a dög nagy tó fűti a környéket. Amíg a Balaton nem éri el a hó esési hőmérsékletet. Tehát maximum 1-1,5 fokot. Addig itt nem fog hó esni. Ez még legalább 2-3 hét.
Vagy ahogy a büfében szoktam mondani. "Jó legyen hó de adok neki 1 hetet. Akkor essen szakadjon, majd mikor vége a hétnek mindenféle olvadás sáros latyak nélkül hordja el valaki úgy hogy egy kicsi se maradjon." A hóval nincs bajom csak azzal azt követő 1 hónappal amikor térdig jár az ember a latyakos dagonyában ami reggelre megfagy napközben meg térdig vagyok retek tőle majd másnap reggelre megint megfagy.
És szakadjon meg már a 17.kerbe is szakad, sebaj, már ittam eleget. Ma már sehova nem megyek
most már sokkal durvábban esik a hó, legalábbis a 3. kerületben tuti, minnyá' nekimegyek a nagy világnak, engem ez nagyon "beindít"...
Jut eszembe, ha tudom ,hogy HD kocsijáról van szó, akkor mentem volna én is... persze csak kocsival
Fel nem keltem már a fullánkost...