Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Meg az is tetszik hogy egy keréken száguldoznak de amúgy kerekezés közben a Passat (talán az) simán megelőzi a "száguldozó" motorost
Most rendesen meghallgatom mert az előbb csak belepörgettem. "Az utolsó pillanatban húzódik vissza mikor szemből egy másik motoros érkezik" Ez nagyon tetszett. a Visszahúzódás helye meg a szemből jövő motoros közötti távon én még pl simán tudnék előzni. annyira utolsó pillanatban volt.
A szakértők szerint katasztrófát okozhat....

Nem azt mondom, hogy egyetértek azzal, hogy így kell közlekedni városban, de azért na... megnézném azt a katasztrófát. Belecsapódik emiatt egy meteorit a földbe? Vagy elnyel minket egy fekete lyuk? Ostobák...

Régen is ment ugyan ez, meg még cifrábbak is, csak akkor nem volt divat minden szart feltenni a jutyúbra, faszbukra. Tizen x éve se vot tmásként, sőt akkor még nagyobb volt a sportmotor és supermoto láz.

Most meg mindenki túraenduróbal buziskodik, meg barkasmotoros nakedekkel fujj...
megint a motorososok lesznek a szar emberek
Na igen. Amikor kifordul eléd mellé mész hogy jelezd hogy "helló papa itt vagyok ám" majd mikor meglát megijed de veszettül mert csak akkor tudatosul benne hogy "Jéh bazmeg van az úton más valaki is" Mert eddig nem is észlelt. Érdekes róluk nem szólnak riportok.
Igen én is ezt vallom. Van olyan hogy valaki bevállalós de általában uralja a gépet olyankor esni meg két keréken is lehet nem csak 1 keréken. Olyan hírt már nagyon rég láttam hogy "trükközés közben tömegek haltak meg" Szóval van ez van. Amikor próbálkozik elhagyatottabb helyeken ahol esnek kelnek. Esetleg szántásban vagy pl olyan utcában ahol mi is lakunk. Az picit veszélyesebb kirohanó gyerek kutya akármi. De ilyen is igazán ritkán van. Meg van 10.000-ből 1 aki aztán csak azért is. Ő felelőtlen és tényleg veszélyes. Ezt elfogadom. De ez a hír amúgy sima közfelháborodást generáló túlzó riport.
Sokkal kevésbé félek egy ilyentől mint a suzukis kalapos papától.
Ez egy túlfújt baromság már megint...
azért tényleg nem közúton kéne így, menjenek mami kupázni https://www.sportmotor.hu/foto...
bazmeg nem tom mióta nem láttam híradót, belenéztem most címekbe, egyik viccesebb , mint a másik , jesszusom, miket néznek az emberek
Na én ezért rühellem a supermoto-sokat... Mifelénk is ezt csinálják.
egyetértek
Kétségtelen, hogy gyors és egyszerű sok gondolkodást nem igénylő megoldás ez lenne, de még megpróbálok más megoldást alkalmazni .
Úgy érzem egy picit amúgy túl van a riport lihegve. Egyfelől egyet értek az elhangzottakkal veszélyes és felelőtlen. Másfelől mikor mondja a csóka hogy becsapódik a buszmegállóba az eséskor az hülyeség. Nincs ott buszmegálló egy forgalommentes aszfaltos úton csinálja. Tehát egyfelől igaza van más felől meg erősen túlzó. De ez csak az én vélmeényem. Én nem csinálnék ilyet de azért nem mert nem tudok. Mondjuk tanulhatnának a srácok a nem is olyan régi esetből. Asszem Debreceni gárda volt akiket ugyan ilyenért videó alapján szedtek elő a rendőrök kb 2-3 éve.
Alig pár hónap és itt a tavasz, mindjárt március , aztán lekötözni sem lehet majd a kétkerekű gépezeteket ! Most pedig úgyis szr idő van !
A díszkivilágításnak van értelme?Pont tőle vársz erre ésszerű magyarázatot?Biztos nagy az élményfaktor,amikor magára kap 10 réteg ruhát,és eldöcög 40-es tempóban,mert fosik,hogy még a bütykös hejjjdenau sem védi meg a pofáraeséstől.
Visszatértem
Ami a tankban maradt benzin azt meg kell gyújtai és sosem okot több gondot senkinek sem
Esetleg lánctalpas....
Akkor marad a sokkerekű.
Szép jó napot István ! Nem a kis lánckerék lazult fel, más egyéb gond van, valószínűleg a főtengelyen a kis fogaskerék, úgyhogy majd akkor foglalkozom vele, amikor már a tavaszi napsütés kellő magasságból lesz előirányzott helyzetben ! Addig meg várakozó állásponton lesz !
Szevasz Jocó!
Na kész a szinyó
Ne igyál annyit, ha tudod, hogy nem bírod !