Így van! Viszont az elrohadt taxis is tanult kreszt forgalomtól elzár területen állt meg. Na meg idegállapotba került én tuti nem kúrtam volna össze az autónk, nejemtől kaptam volna a legnagyobb büntit.
Meg azért pesten a tiltott helyen parkolás sem úgy megy hogy odaáll a tilos helyre, hanem mondjuk 10 centit átlógott a zöldsávba, vagy roki helyre, vagy nem a menetirány szerint állt meg.
A bírság még hagyján, de ez a bilincselés, azaz hogy egy rossz állapotot rögzítenek, meg korlátoznak a mozgásodban, az már a felháborító dolgok csúcsa.
Mintha a büntetést nem lehetne rendszám alapján kiküldeni amúgy is.
Örülj neki!
Én 1x kaptam, de 2hónap pereskedés után vissza kaptam a piiinzt...
Nem sok hija volt ,hogy lincselés legyen, mert nem voltam jó lelkiállapotban (akkor hunyt el a nagyim)
Nekem egyszer tettek fel bilincset, gyerekkel a csarnokban voltunk vásárolni, mire kijöttünk le volt takarva a parkolást jelző tábla és kitettek egy megállni tilost (utólag mondták, hogy ezt szokták ott csinálni) és így feltették, pont akkor értünk oda és eleinte nem akarta engedni, hogy helyben rendezzük, de a végén levették és így nem kellett postára menni, azóta kerülöm a csarnok környékét.
Ha panaszkodnak megmutatom a fotót.
De kerülnek, meg zárkozottak
Bíróság is meg volt, szóval még mindig makulátlan a múltam
Most béke van
Mintha a büntetést nem lehetne rendszám alapján kiküldeni amúgy is.
Én 1x kaptam, de 2hónap pereskedés után vissza kaptam a piiinzt...
Nem sok hija volt ,hogy lincselés legyen, mert nem voltam jó lelkiállapotban (akkor hunyt el a nagyim)
Fehér volt,kösz nem,fekete szintén nem,nem jön be.
Maradt a Kis Szürke.
Amúgy matt ezüst.