Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Erre mondtam, hogy ha idegállapot van akkor elbattyogok a Praktikerbe akkus flexért és levágom a picsába, mert én sem a kocsimat akarnám összebaszni.
Na igen, a kórházak környékén ahova az ember eleve nem jókedvében megy, előszeretettel csinálják ezt a rohadékok.
Így van! Viszont az elrohadt taxis is tanult kreszt forgalomtól elzár területen állt meg. Na meg idegállapotba került én tuti nem kúrtam volna össze az autónk, nejemtől kaptam volna a legnagyobb büntit.
na ez még nekem is új, akkor tuti levettem volna a takarást, lefotózom hogy jó helyen állok, és levágom.
Ha panaszkodnak megmutatom a fotót.
Meg azért pesten a tiltott helyen parkolás sem úgy megy hogy odaáll a tilos helyre, hanem mondjuk 10 centit átlógott a zöldsávba, vagy roki helyre, vagy nem a menetirány szerint állt meg.
ohh már néha köszönünk is egymásnak
De kerülnek, meg zárkozottak
Bíróság is meg volt, szóval még mindig makulátlan a múltam
Most béke van
A bírság még hagyján, de ez a bilincselés, azaz hogy egy rossz állapotot rögzítenek, meg korlátoznak a mozgásodban, az már a felháborító dolgok csúcsa.
Mintha a büntetést nem lehetne rendszám alapján kiküldeni amúgy is.
A szomszédok felépültek már?
Én majd mindent kerülök, mert volt menyasszonyom jár vele leginkább. Ez azért gusztustalan volt tőlük, de hát ilyen ez a popszakma!
Örülj neki!
Én 1x kaptam, de 2hónap pereskedés után vissza kaptam a piiinzt...
Nem sok hija volt ,hogy lincselés legyen, mert nem voltam jó lelkiállapotban (akkor hunyt el a nagyim)
Nekem egyszer tettek fel bilincset, gyerekkel a csarnokban voltunk vásárolni, mire kijöttünk le volt takarva a parkolást jelző tábla és kitettek egy megállni tilost (utólag mondták, hogy ezt szokták ott csinálni) és így feltették, pont akkor értünk oda és eleinte nem akarta engedni, hogy helyben rendezzük, de a végén levették és így nem kellett postára menni, azóta kerülöm a csarnok környékét.
Nem. Semmi nem volt ebédre. Olyankor csak bedobok egy újabb kávét aztán kész.
Még az sem. Tiltott helyen parkolt, köhögje ki a bírságot azt hajts tovább. Nekem ilyenért de másért sem raknak bilincset a kerekemre.
Ezt a bénát. Akkus flex, aztán csá,
Mondtam neked hogy menjünk, csak gyáva vagy kiállni egy Hondával
Ilyen akkor nem volt.
Úgy nagyon nehéz.
Bableves volt ebédre?
De erről jobbról szállsz le ugye.
Akkor kályhaezüst mint a béjjemwém.
Fehér,fekete,szürke matt.
Fehér volt,kösz nem,fekete szintén nem,nem jön be.
Maradt a Kis Szürke.
Amúgy matt ezüst.