Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

menjünk má' akko'!!! megyek az mz-ddel
vizsga után felteszem azt az albumot
Majd akkor megyünk az Euroringre, ott tökéletes az aszfalt, nem jönnek szembe, és a kavicságy is kellemesen puha
Ne izgulj én is tudom. Néha a nappalimban.
Csak ugye a kikapcsolódás fogalma egy picit más. Ha nagyon ki akarok kapcsolódni akkor egészen Csesznekig megyek.
Tudom hol parkolja a motort....
Na de nekem szükségem lesz valami olyan helyre ahol mint Bányoson ki tudom ereszteni a feszkót. ahova nem jár ki a rendőr jók a kanyarok és lehet frankón veretni. Mert fejlődni kell. A lődörgésben meg nem fejlődök csak a benzint pacsálom.
hát a Pilis nem a durvulós fajta hely , mi oda szerpentinezni, kikapcsolódni járunk
Mit ér az erő ha nem uralod?
Ne rinyáljál. Mert idegállapot. Engem valami jó kis helyre vigyetek el ahol lehet egy jót durvulni. Nem vagyok az a nyugodt megfontolt fajta.
még hogy nem szűz ... lófaszt nem
fogadjunk, te a pofonban én másban, de miben
....na már kezdi a a kifogásokat
nem szeretnék.... valószínűleg nagyobb és maradandóbb böjtje lenne , így is érzem mai napig a tavalyi bulit
nem bizony, de a téli gumi nagyon szépen "kezeli"
És most komoran összeráncolt szemöldökkel mondom. Arra szintre mint tavaly nem juthatsz el!!! Tudom hogy utálod ha utasítanak de most nem érdekel!!!
jó piszkálni a japofanatikusokat,még ha csak egy tucattermékük is van.
Főleg ha a lusta 650-es.
Simán lehet ignorálni,csak átfutom és nem olvasom el.
virslis szendvics
Na na. Nem vagyok én Pilis Szűz jártam én már arra. De ha már megyünk akkor ki kell ugrani megint a szlovákokhoz. Aztán terelni ott egy jót. Ahogy nézem a pilisben nem valami jók az utak.
igyekszem...
valaki leteszi, valaki beteszi
meg a Zümit ( nem mozog eleget) elviszünk Lacival a Pilisbe
Hagyd rá mocisokkal nem kell foglalkozni...

1óra alatt mennyi szemetet össze tud pofázni 2-3ember... de jó volt hogy pár napig Gergő meg cica nem fosták a szót.