Mindig lesz valahogy. Egy régi Bazsi közmondás szerint. Mindig volt, van és lesz valahogy. Egyszer volt ugyan hogy nem volt sehogy sem, de aztán gyorsan elmúlt
Persze hogy szabad. Sok nagy tervem van. Türnitz, Horvátország, és nagyon szeretném megnézni magamnak a Magas Tátrát is Besztercebánya környékét. Ez pedig egy évbe sűrítve nem kevés. Remélem azért egy része összejön azért. Sőt ha jól olvastam jövőre megint lesz futam Bruno-ban amire már évek óta elvágyom. Sátorral ahogy kell.
Jó rólam van mi lejöjjön. De effektív nem is a tömeg érdekel hanem az állóképességem. Nem mondom hogy nagyon rossz. Mert ha kell odapakolom magam és megszégyenítő mértékű erőt tudok kifejteni, de alapból lusta vagyok mint a dög. Ha a helyzet úgy kívánja nem okoz gondot hogy egy nakeden huzamosabb tempóval tehát 200 + al menjek akár 1-200 Km-t pedig az nem kicsit megterhelő. De ha nincs kényszerhelyzet akkor ellazázom. És mivel jövőre nem csak 1 komolyabb akár több 1000 km-es túrát véstem bele a naptáramba így oda kell némi állóképesség hogy nehogy az legyen hogy a túra közepén tör rám a "Faszom fáradt vagyok és elegem van az egészből" jellegű életérzés mert azzal a saját de a vlem tartó másik személy szórakozását is elbaszom.
Úszd át a Balatont....hosszába. Mire felkészülsz, tuti nem marad felesleg rajtad
Nekem ezek a kis erőfeszítéssel járó, de hosszú idejű mozgások hatnak a legjobban.
Most hogy csinálom az ipari alpint, kivagyok minden nap mint a szódás a lovát, de mégsem fogytam egy grammot sem.
Jaj ja. Mit egy plüss medve. De idén télen a cél hogy egy keveset letegyek a bélésből. Meg edzek egy kicsit mert jövőre kitűztem magamnak pár komolyabb célt. Ahhoz meg kapóra jönne pár kg mínusz meg jobb állóképesség.
Miért még nem volt ott?
Én annyira élvezem ezt a funkciót. Az ilyenekre találták ki, bár be kéne vezetni hogy akit 10-en letiltanak az automatikusan törlődik, mert mindig lesznek új arcok akik nem ismerik a trollt.
Nem ért el semmit, én remekül szórakozok rajta.
Sose vegyél komolyan egy trollt, ha meg nem troll, az külön szánalmas, ha hónapok óta hegyezi racingmacskára a kis cerkáját.
ááá hagyjuk én voltam a buta hogy reagáltam rá. Mert így elérte a célját. bedobott valami hülyeséget mi meg bután fel is szippantottuk a témát és zavar. El is érte a célját. én voltam buta hogy felvettem a fonalat.
Nekem ezek a kis erőfeszítéssel járó, de hosszú idejű mozgások hatnak a legjobban.
Most hogy csinálom az ipari alpint, kivagyok minden nap mint a szódás a lovát, de mégsem fogytam egy grammot sem.
Én annyira élvezem ezt a funkciót. Az ilyenekre találták ki, bár be kéne vezetni hogy akit 10-en letiltanak az automatikusan törlődik, mert mindig lesznek új arcok akik nem ismerik a trollt.
Sose vegyél komolyan egy trollt, ha meg nem troll, az külön szánalmas, ha hónapok óta hegyezi racingmacskára a kis cerkáját.