Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát az ilyen darpa versenyekből kiindulva gondolom valami szenzor készlettel van ellátva és az onnan származó adatok alapján választ ívet. De ki tudja.
Igen de csak szóban mert nincs meg az utódom, hogy bassza meg a főnököm...
Számomra az nem tiszta hogy egy programot futtat, vagy saját döntéseket hoz egy program alapján. Mármint hogy hol menjen a pályán, mekkora sebességgel, mikor kezdjen fékezni,
Vagy csak nem figyeltem, és van erről infó?
Na de új meló ? Átvettek ?
Jobb mintha mást szívnál!
Bár nem láttam a felvételt. De szerintem már nem kell sokat tanulnia. Szerintem egyszerűen az ilyen kontrollált környezetben (versenypálya egyedül) nagyon gyorsan foghatatlan lesz a masina. Mert az utolsó milliméterig ki tudja majd dönteni a gépet. Powerslide is meg lesz, mert míg az ember hasamra ütök másodpercenként 20-30-szor tud önmagán korrigálni addig a gép mindezt több 1000-er is megteheti.
ekkora majrécsíkkal nem fogja megverni
meg amíg nem tanul meg powerslideolni
Áááá semmi csak szívom a véred csak a mosolygós smile lemaradt a korábbi HSZ végéről
Volt igen Fordom is mi a megrökönyödés tárgya
Ettől független a konkurenciához járok alkatrészért a vőm 46%-os kedvezménye miatt.
Jó reggelt, különösen neked gyorsasági Cica, ha szeretnéd, ha nem..
Ez kibaszott jó. Ez nagyon tetszik.
Erre beugrott egy vicc. ( lehet hogy pont innen a fórumról van.)
Levi mondaná hogy nem ült ki.
Fasza hogy nekem mindig ilyen motorkázós videjok ugranak fel.Hogy mér aztat nem tom.

http://youtu.be/pGURnpn7aXc
Ne már Pista bácsi. Neked volt nem BMW-d is ?
Nekem Opelben volt classic I-II.
Sport...de fura, mi? A Dunán párszor eveztem már néhány km-et, most jövök rá, hogy tök feleslegesen, még jó hogy szóltál, fu, köszi...
mé,a klasszik minek?
Minek?
ússzad körbe
olyan még nem volt,hogy valahogy ne lett volna. illetve egyszer Jásdon,mikor a tanácselnök meghalt,5 percig nem volt sehogy
Én rég csináltam nem tudom hogy menne e most. De talán.